Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Εξοπλίστε την ομάδα σας με αθλητικές εμφανίσεις υψηλής ποιότητας, ιδανικές για κάθε αθλητική δραστηριότητα. Οι εμφανίσεις μας προσφέρουν άνεση, αντοχή και στυλ, εξασφαλίζοντας ότι η ομάδα σας θα ξεχωρίσει εντός και εκτός γηπέδου.
Διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια και χρώματα, οι αθλητικές εμφανίσεις μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της ομάδας σας ή τα διακριτικά σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο. Προσφέρουμε λύσεις για κάθε ανάγκη, είτε πρόκειται για προπόνηση είτε για επίσημες αθλητικές διοργανώσεις.

Παιδική μπλούζα τερματοφύλακα από 100% πολυέστερ, με ενισχυμένους αγκώνες και ρεγκλάν μανίκια. Ιδανική για αθλητικές ομάδες, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Εμφανίσεις / Αθλητικά
Κωδικός: Azteca Kids - 90209

Azteca Kids - 90209
ΑΘΛΗΤΙΚΑ / SOLS
Παιδική μπλούζα τερματοφύλακα

Περιγραφή: Μακριά ρεγκλάν μανίκια με λάστιχο στις μανσέτες, ενισχυμένοι αγκώνες που απορροφούν κραδασμούς, και προσθήκες από δίχτυ σε χρωματική αντίθεση. Το μακρύτερο πίσω μέρος με στρογγυλεμένο τελείωμα εξασφαλίζει άνεση και κάλυψη κατά τη διάρκεια των αθλητικών δραστηριοτήτων.

Σύνθεση: 100% Flat πολυέστερ, 140g/m²

Ιδανικό για επαγγελματική ένδυση όπως σε αθλητικές ομάδες ή σχολικές δραστηριότητες. Οι εκτυπώσεις ονομάτων ή λογοτύπων προσθέτουν μια προσωπική πινελιά.

Διαθέσιμα Χρώματα: Πορτοκαλί, Μπλε, Μαύρο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε.


Αθλητικές Εμφανίσεις από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

Η εταιρεία Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει μια εκτενή συλλογή από αθλητικές εμφανίσεις, ιδανικές για ομάδες και αθλητικά σωματεία. Με υψηλής ποιότητας υφάσματα που προσφέρουν ανθεκτικότητα, άνεση και απορρόφηση υγρασίας, οι εμφανίσεις μας είναι κατάλληλες για κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Οι αθλητικές εμφανίσεις μας είναι διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, με δυνατότητα εκτύπωσης ή ραφής λογότυπου για την πλήρη προσαρμογή στις ανάγκες της ομάδας σας. Είτε πρόκειται για ποδοσφαιρικές, καλαθοσφαιρικές, ή άλλες αθλητικές εμφανίσεις, η Όραση - Γραφικές Τέχνες σας παρέχει λύσεις υψηλής ποιότητας για τη δημιουργία μοναδικών εμφανίσεων που ξεχωρίζουν.

Με τη δέσμευσή μας για ποιότητα και εξυπηρέτηση, είμαστε η ιδανική επιλογή για αθλητικές εμφανίσεις που ενισχύουν την ταυτότητα της ομάδας σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: