Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Εξοπλίστε την ομάδα σας με αθλητικές εμφανίσεις υψηλής ποιότητας, ιδανικές για κάθε αθλητική δραστηριότητα. Οι εμφανίσεις μας προσφέρουν άνεση, αντοχή και στυλ, εξασφαλίζοντας ότι η ομάδα σας θα ξεχωρίσει εντός και εκτός γηπέδου.
Διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια και χρώματα, οι αθλητικές εμφανίσεις μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της ομάδας σας ή τα διακριτικά σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο. Προσφέρουμε λύσεις για κάθε ανάγκη, είτε πρόκειται για προπόνηση είτε για επίσημες αθλητικές διοργανώσεις.

Αθλητικό σόρτς από 100% διαπνέον πολυέστερ, με ελαστική μέση και δίχτυ για άνεση. Ιδανικό για επαγγελματίες, διαθέτει δυνατότητα εκτύπωσης λογότυπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Εμφανίσεις / Αθλητικά
Κωδικός: Olimpico - 01718

Olimpico - 01718
ΑΘΛΗΤΙΚΑ / SOLS
Αθλητικό σόρτς ενηλίκων

Περιγραφή: Ελαστική μέση με κορδονάκι και πλαϊνές προσθήκες από δίχτυ σε χρωματική αντίθεση εξασφαλίζουν άψογη εφαρμογή και ελευθερία κινήσεων.

Σύνθεση: Πολυεστερικό Δίχτυ 150g/m² - 100% Διαπνέον Πολυέστερ

Ιδανικό για επαγγελματική ένδυση σε αθλητικές δραστηριότητες ή casual εμφανίσεις, το σόρτς μπορεί να συνδυαστεί με μπλούζες ή τζάκετ.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ένα απαραίτητο κομμάτι για προπονητές, γυμναστές ή εργάτες στον αθλητικό τομέα. Είναι πολύ άνετο για καθημερινή χρήση ή προπονήσεις.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένο από 100% διαπνέον πολυέστερ, προσφέρει άριστη άνεση και ανθεκτικότητα, ιδανικό για εντατική χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέτει δυνατότητα εκτυπώσεων για προσωπική ή επαγγελματική χρήση, προσαρμόζοντας το με λογότυπα ή μηνύματα του πελάτη.

Διαθεσιμότητα σε χρώματα: Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων που συνδυάζονται τέλεια με την επαγγελματική ένδυση που χρειάζεστε.


Αθλητικές Εμφανίσεις από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

Η εταιρεία Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει μια εκτενή συλλογή από αθλητικές εμφανίσεις, ιδανικές για ομάδες και αθλητικά σωματεία. Με υψηλής ποιότητας υφάσματα που προσφέρουν ανθεκτικότητα, άνεση και απορρόφηση υγρασίας, οι εμφανίσεις μας είναι κατάλληλες για κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Οι αθλητικές εμφανίσεις μας είναι διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, με δυνατότητα εκτύπωσης ή ραφής λογότυπου για την πλήρη προσαρμογή στις ανάγκες της ομάδας σας. Είτε πρόκειται για ποδοσφαιρικές, καλαθοσφαιρικές, ή άλλες αθλητικές εμφανίσεις, η Όραση - Γραφικές Τέχνες σας παρέχει λύσεις υψηλής ποιότητας για τη δημιουργία μοναδικών εμφανίσεων που ξεχωρίζουν.

Με τη δέσμευσή μας για ποιότητα και εξυπηρέτηση, είμαστε η ιδανική επιλογή για αθλητικές εμφανίσεις που ενισχύουν την ταυτότητα της ομάδας σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: