Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Εξοπλίστε την ομάδα σας με αθλητικές εμφανίσεις υψηλής ποιότητας, ιδανικές για κάθε αθλητική δραστηριότητα. Οι εμφανίσεις μας προσφέρουν άνεση, αντοχή και στυλ, εξασφαλίζοντας ότι η ομάδα σας θα ξεχωρίσει εντός και εκτός γηπέδου.
Διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια και χρώματα, οι αθλητικές εμφανίσεις μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της ομάδας σας ή τα διακριτικά σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο. Προσφέρουμε λύσεις για κάθε ανάγκη, είτε πρόκειται για προπόνηση είτε για επίσημες αθλητικές διοργανώσεις.

Άνετες κάλτσες ποδοσφαίρου με ζακάρ λογότυπο, από 76% πολυέστερ. Ιδανικές για επαγγελματίες αθλητές, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου. Διαθέσιμες σε χρώματα.

Επαγγελματική Ένδυση - Εμφανίσεις / Αθλητικά
Κωδικός: Soccer - 00604

Soccer - 00604
ΑΘΛΗΤΙΚΑ / SOLS
Κάλτσες ποδοσφαίρου

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Οι κάλτσες ποδοσφαίρου διαθέτουν ζακάρ λογότυπο και έρχονται σε διάφορα μεγέθη, προσφέροντας στυλ και άνεση. Κατασκευασμένες από ένα ευχάριστο μείγμα υλικών που περιλαμβάνει 76% Πολυέστερ, 18% Βαμβάκι, 4% Σπάντεξ, 1% Ελαστάν, και 1% Νάιλον. Το σχέδιο τους εξασφαλίζει καλή εφαρμογή και υποστήριξη κατά τη διάρκεια παιχνιδιών. Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικές για επαγγελματίες αθλητές ή ομάδες, οι κάλτσες αυτές είναι απαραίτητες για κάθε ποδοσφαιρική εμφάνιση, προσφέροντας στήριξη και άνεση κατά την απόδοση σας στο γήπεδο. Υλικό και Άνεση: Το μείγμα υλικών προσφέρει εξαιρετική άνεση και ανθεκτικότητα, ιδανικό για εντατική χρήση σε αγώνες και προπονήσεις. Οι κάλτσες διασφαλίζουν την τέλεια εφαρμογή και άνεση κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει δυνατότητα εκτυπώσεων λογοτύπων ή μηνυμάτων του πελάτη, προσαρμόζοντας έτσι τις κάλτσες στις ανάγκες της ομάδας σας. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα, εξασφαλίζοντας ποικιλία και επιλογές για κάθε προτίμηση.


Αθλητικές Εμφανίσεις από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

Η εταιρεία Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει μια εκτενή συλλογή από αθλητικές εμφανίσεις, ιδανικές για ομάδες και αθλητικά σωματεία. Με υψηλής ποιότητας υφάσματα που προσφέρουν ανθεκτικότητα, άνεση και απορρόφηση υγρασίας, οι εμφανίσεις μας είναι κατάλληλες για κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Οι αθλητικές εμφανίσεις μας είναι διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, με δυνατότητα εκτύπωσης ή ραφής λογότυπου για την πλήρη προσαρμογή στις ανάγκες της ομάδας σας. Είτε πρόκειται για ποδοσφαιρικές, καλαθοσφαιρικές, ή άλλες αθλητικές εμφανίσεις, η Όραση - Γραφικές Τέχνες σας παρέχει λύσεις υψηλής ποιότητας για τη δημιουργία μοναδικών εμφανίσεων που ξεχωρίζουν.

Με τη δέσμευσή μας για ποιότητα και εξυπηρέτηση, είμαστε η ιδανική επιλογή για αθλητικές εμφανίσεις που ενισχύουν την ταυτότητα της ομάδας σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: