Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά fleece, ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Τα fleece μας προσφέρουν ζεστασιά, άνεση και ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας την προστασία και την επαγγελματική εμφάνιση του προσωπικού σας.

Διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα fleece μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Unisex γιλέκο fleece από 100% ανακυκλωμένο πολυέστερ με φερμουάρ και τσέπες. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Fleeces
Κωδικός: Factor BW - 03822

Factor BW - 03822
FLEECES / SOLS
Unisex γιλέκο fleece

Περιγραφή: Αυτό το γιλέκο fleece διαθέτει φερμουάρ ίδιου χρώματος και 2 τσέπες στο πλάι με φερμουάρ, προσφέροντας λειτουργικότητα και άνεση. Ο ενισχυμένος γιακάς μαζί με το ελαστικό ρέλι στις μασχάλες και το τελείωμα εξασφαλίζουν άριστη εφαρμογή και προστασία από το κρύο.

Σύνθεση: Polar fleece 280g/m² - 100% Ανακυκλωμένο πολυέστερ

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε εξωτερικούς χώρους, το γιλέκο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επαγγελματικές περιστάσεις, όπως σε εταιρείες φύλαξης ή κατασκευές, ενισχύοντας την επαγγελματική τους εμφάνιση.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο πολυέστερ, το γιλέκο προσφέρει εξαιρετική άνεση και ανθεκτικότητα, ιδανικό για καθημερινές χρήσεις.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Είναι διαθέσιμο για εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, επιτρέποντας την προσωπική προσαρμογή.

Διαθεσιμότητα σε χρώματα: Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων για να καλύψει τις ανάγκες σας.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: