Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά fleece, ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Τα fleece μας προσφέρουν ζεστασιά, άνεση και ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας την προστασία και την επαγγελματική εμφάνιση του προσωπικού σας.

Διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα fleece μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε την ανδρική ζακέτα fleece North 55000, με φερμουάρ και 2 τσέπες. Ιδανική για επαγγελματική χρήση, προσφέρει άνεση και δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Fleeces
Κωδικός: North - 55000

North - 55000
FLEECES / SOLS
Ανδρική ζακέτα fleece

Περιγραφή:
Η ανδρική ζακέτα fleece North 55000 διαθέτει φερμουάρ στο ίδιο χρώμα και κοντό κόψιμο για άνεση. Η επεξεργασία anti-pilling διασφαλίζει ότι δεν θα χνουδιάζει, ενώ οι ελαστικές μανσέτες και το κορδόνι στο κάτω μέρος προσφέρουν καλύτερη εφαρμογή. Περιλαμβάνει 2 τσέπες με φερμουάρ και καπάκι, καθώς και ψηλό γιακά με επένδυση για επιπλέον προστασία.

Σύνθεση:
Fleece 300g/m² - 100% Πολυέστερ υψηλής πυκνότητας

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργαζόμενους σε εξωτερικούς χώρους όπως κατασκευές ή υπηρεσίες, προσφέροντας ζεστασιά και ελευθερία κινήσεων.

Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένη από εξαιρετικά άνετο και ανθεκτικό πολυέστερ, αυτή η ζακέτα fleece προσφέρει άριστη θερμική μόνωση και ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέσιμες εκτυπώσεις λογοτύπων ή μηνύματος του πελάτη για εξατομικευμένη εμφάνιση.

Διατίθεται σε διάφορα χρώματα για να ταιριάζει στο προσωπικό στιλ σας.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: