Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά fleece, ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Τα fleece μας προσφέρουν ζεστασιά, άνεση και ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας την προστασία και την επαγγελματική εμφάνιση του προσωπικού σας.

Διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα fleece μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Δίχρωμη fleece μπλούζα με ψηλό γιακά και φερμουάρ 1/4, διαθέτει 2 κρυφές τσέπες. Ιδανική για επαγγελματίες, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Fleeces
Κωδικός: New Riga

New Riga
FLEECES / JRC - JAMES ROSS COLLECTION
Μπλούζα δίχρωμη fleece

Περιγραφή: Αυτή η μπλούζα fleece διαθέτει ψηλό γιακά με φερμουάρ 1/4 σε χρωματική αντίθεση, προσφέροντας στυλ και προστασία από το κρύο. Διαθέτει 2 τσέπες με κρυφό φερμουάρ για λειτουργικότητα, ενώ η πλαϊνή και εσωτερική μανσέτα είναι σε χρωματική αντίθεση για πρόσθετο στυλ. Η ανακλαστική λωρίδα στους ώμους και το λάστιχο σύσφιξης στις μανσέτες και τη μέση προσθέτουν στοιχεία ασφάλειας και άνεσης.
Σύνθεση: 280g/m², 100% Ανακυκλωμένο Πολυέστερ

Η συγκεκριμένη μπλούζα είναι ιδανική για επαγγελματίες σε χώρους εργασίας όπως οι κατασκευές ή τα outdoor events, παρέχοντας ζεστασιά και στυλ.
Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής με εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, γεγονός που την καθιστά ιδανική επιλογή για εταιρικές εμφανίσεις.

Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες της επαγγελματικής ένδυσης σας.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: