Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά fleece, ιδανικά για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Τα fleece μας προσφέρουν ζεστασιά, άνεση και ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας την προστασία και την επαγγελματική εμφάνιση του προσωπικού σας.

Διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, τα fleece μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, βινύλιο ή ραφτά λογότυπα.

Μπλούζα fleece Torino από 100% πολυέστερ, ιδανική για επαγγελματική χρήση. Διαθέτει τσέπες με φερμουάρ και δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος.

Επαγγελματική Ένδυση - Fleeces
Κωδικός: Torino

Torino
FLEECES / JRC - JAMES ROSS COLLECTION
Unisex μπλούζα fleece

Περιγραφή:
Η μπουφάν fleece Torino διαθέτει κοντό φερμουάρ στο γιακά, δύο τσέπες με φερμουάρ και μακριά ρεγκλάν μανίκια για άνεση και στυλ. Διαθέτει λάστιχο στις μανσέτες και τη μέση για καλύτερη εφαρμογή.

Σύνθεση:
280g/m² - 100% Πολυέστερ

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανική επιλογή για επαγγελματίες στον τομέα της εξυπηρέτησης, της μεταφοράς ή των υπαίθριων εργασιών, παρέχοντας ζεστασιά και λειτουργικότητα στην καθημερινότητα.

Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένη από 100% πολυέστερ, προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας, διατηρώντας τη θερμοκρασία του σώματος, ενώ επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέτει δυνατότητα εκτυπώσεων με λογότυπα ή μηνύματα του πελάτη, ιδανικό για branding και προώθηση της εταιρικής εικόνας.

Διαθεσιμότητα:
Η μπλούζα fleece Torino είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα όπως γκρι, μπλε και μαύρο, προσφέροντας περισσότερες επιλογές για κάθε επαγγελματική εμφάνιση.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: