Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Επιλέξτε τις μπλούζες φούτερ μας, ιδανικές για άνεση και στυλ σε επαγγελματικό περιβάλλον και καθημερινή χρήση.

Οι μπλούζες φούτερ μας προσφέρουν εξαιρετική ανθεκτικότητα, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο ή το μήνυμά σας.

Διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι μπλούζες φούτερ μας κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας και μπορούν να εκτυπωθούν με μεθόδους όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Unisex φούτερ Columbia από 80% βαμβάκι με άριστη θερμική μόνωση. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου για προσαρμογή.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες Φούτερ
Κωδικός: Columbia - 03814

Columbia - 03814
ΦΟΥΤΕΡ ΜΠΛΟΥΖΕΣ / SOLS
Unisex μπλούζα φούτερ

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Η μπλούζα φούτερ Columbia διαθέτει μανικοκόλληση και πλαϊνές ραφές, προσφέροντας άριστη εφαρμογή. Έχει ελαστικό ριπ 1x1 στις μανσέτες, τον γιακά και τη μέση, ενώ η στρογγυλή λαιμόκοψη προσθέτει στυλ. Η φακαρόλα στο λαιμό εξασφαλίζει επιπλέον άνεση.
Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για προσωπικό σε τομείς όπως η εστίαση και οι υπηρεσίες, το φούτερ αυτό παρέχει μια κομψή αλλά άνετη λύση για καθημερινές επαγγελματικές περιστάσεις.
Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένο από 280g/m² βουρτσισμένο fleece, με 80% βαμβάκι και 20% ανακυκλωμένο πολυέστερ, προσφέρει άριστη θερμική μόνωση και μαλακή υφή. Διαθέτει πιστοποίηση GRS, εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την ανθεκτικότητα του προϊόντος.
Δυνατότητα Προσαρμογής: Είναι διαθέσιμο για εκτυπώσεις λογοτύπων ή μηνυμάτων, επιτρέποντας την εύκολη προσαρμογή σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.
Διαθεσιμότητα: Διατίθεται σε χρώματα όπως Charcoal Melange και Grey Melange.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει fουτεράκια και μπλούζες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για εργασιακά περιβάλλοντα που απαιτούν άνεση και προστασία.

Οι fουτεράκια και μπλούζες μας προσφέρουν ανθεκτικότητα και στυλ, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα.

Επιλέξτε fουτεράκια και μπλούζες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και δώστε στην ομάδα σας την άνεση και την προστασία που χρειάζεται σε κάθε εργασία.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: