Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Επιλέξτε τις μπλούζες φούτερ μας, ιδανικές για άνεση και στυλ σε επαγγελματικό περιβάλλον και καθημερινή χρήση.

Οι μπλούζες φούτερ μας προσφέρουν εξαιρετική ανθεκτικότητα, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο ή το μήνυμά σας.

Διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι μπλούζες φούτερ μας κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας και μπορούν να εκτυπωθούν με μεθόδους όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Unisex φούτερ Comet 03574 από 80% οργανικό βαμβάκι, ιδανικό για επαγγελματική χρήση. Δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου για αναγνωρίσιμες ομάδες.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες Φούτερ
Κωδικός: Comet - 03574

Comet - 03574
ΦΟΥΤΕΡ ΜΠΛΟΥΖΕΣ / SOLS
Unisex φούτερ

Περιγραφή: Το φούτερ Comet 03574 διαθέτει μανικοκόλληση και ριπ 2x2 στο γιακά, τις μανσέτες και τη μέση, προσφέροντας άψογη εφαρμογή. Περιλαμβάνει πλαϊνές ραφές και φακαρόλα, καθώς και ενίσχυση (μισοφέγγαρο) για εκτυπώσεις στο εσωτερικό του γιακά.

Σύνθεση: Κατασκευασμένο από French Terry 280g/m², είναι τρίκλωνο με 80% βαμβάκι βιολογικής καλλιέργειας και 20% ανακυκλωμένο πολυέστερ. Εσωτερικά, διαθέτει French terry, ενώ το εξωτερικό ύφασμα είναι 100% οργανικό βαμβάκι. Για τη γκρι μελανζέ έκδοση, η σύνθεση είναι 75% βαμβάκι, 20% ανακυκλωμένο πολυέστερ και 5% βισκόζη.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε χώρους εστίασης, καταστήματα λιανικής ή ομάδες που χρειάζονται αναγνωρίσιμη και άνετη ενδυμασία σε καθημερινές ή αθλητικές δραστηριότητες.

Υλικό και Άνεση: Το οργανικό βαμβάκι και το ανακυκλωμένο πολυέστερ προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, κάνοντάς το ιδανικό για καθημερινή χρήση και επίπονες δραστηριότητες.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Μπορεί να προσαρμοστεί με εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος πελάτη, ιδανικό για εταιρικές ομάδες ή εκδηλώσεις.

Διαθέσιμο σε χρώματα: Γκρι μελανζέ και άλλες επιλογές.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει fουτεράκια και μπλούζες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για εργασιακά περιβάλλοντα που απαιτούν άνεση και προστασία.

Οι fουτεράκια και μπλούζες μας προσφέρουν ανθεκτικότητα και στυλ, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα.

Επιλέξτε fουτεράκια και μπλούζες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και δώστε στην ομάδα σας την άνεση και την προστασία που χρειάζεται σε κάθε εργασία.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: