Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Επιλέξτε τις μπλούζες φούτερ μας, ιδανικές για άνεση και στυλ σε επαγγελματικό περιβάλλον και καθημερινή χρήση.

Οι μπλούζες φούτερ μας προσφέρουν εξαιρετική ανθεκτικότητα, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο ή το μήνυμά σας.

Διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι μπλούζες φούτερ μας κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας και μπορούν να εκτυπωθούν με μεθόδους όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Παιδικό hoodie από βουρτσισμένο fleece, με τσέπη καγκουρό και κουκούλα. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου. Άνετο και στιλάτο.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες Φούτερ
Κωδικός: Condor Kids - 04238

Condor Kids - 04238
ΦΟΥΤΕΡ ΜΠΛΟΥΖΕΣ / SOLS
Παιδικό hoodie

Περιγραφή:
Αυτό το παιδικό hoodie διαθέτει μανικοκόλληση και πλαϊνές ραφές για άψογη εφαρμογή. Με ριπ 1x1 στις μανσέτες και το κάτω μέρος, προσφέρει πρακτικότητα με τσέπη καγκουρό και φοδραρισμένη κουκούλα για επιπλέον ζεστασιά. Η ενίσχυση (μισοφέγγαρο) για εκτύπωση στο εσωτερικό του γιακά το καθιστά ιδανικό για επαγγελματική ένδυση και casual εμφανίσεις.

Σύνθεση:
Φούτερ 280g/m² - Βουρτσισμένο fleece εσωτερικά - 80% Βαμβάκι - 20% Ανακυκλωμένο πολυέστερ||Grey melange: 80% Βαμβάκι/20% Ανακυκλωμένο πολυέστερ

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για σχολικές δραστηριότητες και οργανωμένες εκδηλώσεις, το hoodie αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε επαγγελματική ένδυση, προσφέροντας άνεση και στυλ σε κάθε παιδική εμφάνιση.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Η δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπων ή μηνυμάτων καθιστά αυτό το hoodie μοναδικό για κάθε επαγγελματική χρήση ή event.

Διαθέσιμα Χρώματα:
Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, που προσφέρουν επιλογές για κάθε προτίμηση.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει fουτεράκια και μπλούζες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για εργασιακά περιβάλλοντα που απαιτούν άνεση και προστασία.

Οι fουτεράκια και μπλούζες μας προσφέρουν ανθεκτικότητα και στυλ, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα.

Επιλέξτε fουτεράκια και μπλούζες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και δώστε στην ομάδα σας την άνεση και την προστασία που χρειάζεται σε κάθε εργασία.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: