Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Επιλέξτε τις μπλούζες φούτερ μας, ιδανικές για άνεση και στυλ σε επαγγελματικό περιβάλλον και καθημερινή χρήση.

Οι μπλούζες φούτερ μας προσφέρουν εξαιρετική ανθεκτικότητα, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο ή το μήνυμά σας.

Διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι μπλούζες φούτερ μας κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας και μπορούν να εκτυπωθούν με μεθόδους όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Unisex ζακέτα φούτερ Sherpa με κρυφό φερμουάρ και τσέπες καγκουρό. Ιδανική για επαγγελματίες με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου και σε ποικιλία χρωμάτων.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες Φούτερ
Κωδικός: Sherpa - 00584

Sherpa - 00584
ΦΟΥΤΕΡ ΜΠΛΟΥΖΕΣ / SOLS
Unisex ζακέτα φούτερ με κουκούλα

Περιγραφή:
Η ζακέτα φούτερ Sherpa προσφέρει κομψό σχέδιο με κρυφό φερμουάρ και πλαϊνές ραφές. Διαθέτει τσέπες τύπου καγκουρό και φλατ κορδόνια σε χρωματική αντίθεση, ενώ οι μανσέτες είναι ελαστικές. Ενισχυμένη με επένδυση sherpa, παρέχει άνεση και ζεστασιά με στενή γραμμή.

Σύνθεση:
Fleece 280g/m² - 80% Βαμβάκι Ringspun - 20% Πολυέστερ - φόδρα SHERPA (πρόβατο) 100% πολυέστερ

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για επαγγελματικές περιστάσεις όπως η βιομηχανία τουρισμού ή ενεργειών στον εξωτερικό χώρο, όπου η άνεση και η εμφάνιση είναι σημαντικές.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διατίθεται δυνατότητα εκτυπώσεων λογοτύπου ή μηνύματος, κάνοντάς την ιδανική επιλογή για ομάδες και εταιρείες.

Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, προσφέροντας την ευελιξία να επιλέξετε τον τόνο που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει fουτεράκια και μπλούζες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για εργασιακά περιβάλλοντα που απαιτούν άνεση και προστασία.

Οι fουτεράκια και μπλούζες μας προσφέρουν ανθεκτικότητα και στυλ, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα.

Επιλέξτε fουτεράκια και μπλούζες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και δώστε στην ομάδα σας την άνεση και την προστασία που χρειάζεται σε κάθε εργασία.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: