Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Επιλέξτε τις μπλούζες φούτερ μας, ιδανικές για άνεση και στυλ σε επαγγελματικό περιβάλλον και καθημερινή χρήση.

Οι μπλούζες φούτερ μας προσφέρουν εξαιρετική ανθεκτικότητα, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο ή το μήνυμά σας.

Διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι μπλούζες φούτερ μας κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας και μπορούν να εκτυπωθούν με μεθόδους όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Παιδική ζακέτα φούτερ με φερμουάρ και 2 τσέπες, από βουρτσισμένο fleece. Ιδανική για σχολεία, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες Φούτερ
Κωδικός: Stone Kids - 02092

Stone Kids - 02092
ΦΟΥΤΕΡ ΜΠΛΟΥΖΕΣ / SOLS
Παιδική ζακέτα φούτερ με κουκούλα

Περιγραφή: Κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει μανικοκόλληση, 2 τσέπες καγκουρό, ελαστικό ριπ στις μανσέτες και κουκούλα χωρίς κορδόνια. Ιδανικό για τις κρύες μέρες, προσφέρει άνεση και στυλ.

Σύνθεση: Φούτερ 260g/m² - Βουρτσισμένο fleece εσωτερικά - 50% Βαμβάκι Ringspun - 50% Πολυέστερ

Η παιδική ζακέτα φούτερ είναι ιδανική για επαγγελματική ένδυση σε σχολεία ή άλλες δραστηριότητες, προσφέροντας ζεστασιά και στυλ.
Το υλικό της είναι ανθεκτικό και άνετο, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη αίσθηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις εκτυπώσεις σας.
Τέλος, μπορείτε να προσαρμόσετε τη ζακέτα με εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, κάνοντάς την ιδανική για επαγγελματικές εφαρμογές.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει fουτεράκια και μπλούζες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για εργασιακά περιβάλλοντα που απαιτούν άνεση και προστασία.

Οι fουτεράκια και μπλούζες μας προσφέρουν ανθεκτικότητα και στυλ, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα.

Επιλέξτε fουτεράκια και μπλούζες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες και δώστε στην ομάδα σας την άνεση και την προστασία που χρειάζεται σε κάθε εργασία.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: