Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά καπέλα, ιδανικά για κάθε χρήση και εργασία.

Τα καπέλα μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, ενώ παράλληλα προβάλλουν την επιχείρησή σας με στυλ.
Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα καπέλα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.


Μοντέρνο πεντάφυλλο καπέλο Longchamp από 100% βαμβάκι, με 6 ραφές και αερισμό. Ιδανικό για επαγγελματίες με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Καπέλα
Κωδικός: Longchamp - 02116

Longchamp - 02116
ΚΑΠΕΛΑ / SOLS
Πεντάφυλλο τρίχρωμο καπέλο

Περιγραφή: Το Longchamp 02116 διαθέτει κυρτό γείσο με 6 ραφές και σταθερό μέτωπο, προσφέροντας στυλ και ανθεκτικότητα. Οι 4 κεντημένες οπές εξαερισμού εξασφαλίζουν άνεση, ενώ η αυξομείωση με μεταλλική αγκράφα παρέχει ασφαλή εφαρμογή. Η χρωματική αντίθεση στο φυτίλι και κάτω από το γείσο προσθέτει μια μοντέρνα πινελιά.

Σύνθεση: Twill 260g/m² - 100% Βαμβάκι

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε.

Η εφαρμογή του καπέλου το καθιστά ιδανικό για εργαζόμενους σε χώρους εστίασης ή για εξωτερικές εκδηλώσεις, ενώ προσφέρει εξαιρετική προστασία από τον ήλιο. Τα καπέλα αυτά είναι διαθέσιμα σε διάφορες χρωματικές επιλογές, δίνοντας την δυνατότητα στους επαγγελματίες να επιλέξουν αυτά που ταιριάζουν καλύτερα με την εταιρική τους ταυτότητα.

Δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, εξασφαλίζοντας μοναδικότητα στην επαγγελματική ένδυση. Αναδείξτε την επιχείρησή σας με στυλ και λειτουργικότητα.


Καπέλα από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από καπέλα, ιδανικά για επαγγελματική χρήση, προωθητικές ενέργειες και εταιρικά δώρα. Τα καπέλα μας είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά που προσφέρουν άνεση και προστασία, καθιστώντας τα ιδανικά για κάθε περιβάλλον εργασίας ή υπαίθριες δραστηριότητες.

Τα καπέλα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο της επιχείρησής σας, είτε μέσω εκτύπωσης είτε μέσω ραφής λογότυπου, χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και σχέδια, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με την εταιρική σας ταυτότητα.

Αναδείξτε την επιχείρησή σας με καπέλα υψηλής ποιότητας από την Όραση - Γραφικές Τέχνες, που προσφέρουν άνεση και στυλ, ενώ ταυτόχρονα προβάλλουν το λογότυπό σας με τον καλύτερο τρόπο.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: