Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά καπέλα, ιδανικά για κάθε χρήση και εργασία.

Τα καπέλα μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, ενώ παράλληλα προβάλλουν την επιχείρησή σας με στυλ.
Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα καπέλα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.


Εξάφυλλο καπέλο τζόκεϊ από 100% ελαφρύ βουρτσισμένο βαμβάκι, ιδανικό για εξωτερική εργασία. Ρυθμιζόμενο με αυτοκόλλητο και δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Καπέλα
Κωδικός: Solar - 03092

Solar - 03092
ΚΑΠΕΛΑ / SOLS
Εξάφυλλο καπέλο τζόκεϊ

Περιγραφή: Κυρτό γείσο με 6 ραφές, φυτίλι σε χρωματική αντίθεση, και σταθερό μέτωπο. Διαθέτει 6 κεντημένες οπές εξαερισμού και ρυθμιζόμενο κλείσιμο με αυτοκόλλητο για τέλεια εφαρμογή.

Σύνθεση: 100% Ελαφρύ βουρτσισμένο βαμβάκι, 180g/m²

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε εξωτερικούς χώρους, όπως εργοτάξια ή αθλητικές εκδηλώσεις, προσφέροντας προστασία από τον ήλιο και άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Υλικό και Άνεση: Το ελαφρύ βουρτσισμένο βαμβάκι εγγυάται άνεση κατά την χρήση, ενώ η εύκολη ρύθμιση του κλεισίματος προσφέρει προσαρμοστικότητα σε κάθε κεφάλι. Είναι σχεδιασμένο για μακροχρόνια χρήση, σε συνθήκες που απαιτούν ανθεκτικότητα.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέτει επιλογές για εκτυπώσεις με το λογότυπο ή το μήνυμα του πελάτη, καθιστώντας το ιδανικό για εταιρικές διοργανώσεις ή προωθητικές ενέργειες.

Διαθεσιμότητα σε χρώματα: Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, εξατομικεύοντας την επαγγελματική σας ένδυση.


Καπέλα από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από καπέλα, ιδανικά για επαγγελματική χρήση, προωθητικές ενέργειες και εταιρικά δώρα. Τα καπέλα μας είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά που προσφέρουν άνεση και προστασία, καθιστώντας τα ιδανικά για κάθε περιβάλλον εργασίας ή υπαίθριες δραστηριότητες.

Τα καπέλα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο της επιχείρησής σας, είτε μέσω εκτύπωσης είτε μέσω ραφής λογότυπου, χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και σχέδια, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με την εταιρική σας ταυτότητα.

Αναδείξτε την επιχείρησή σας με καπέλα υψηλής ποιότητας από την Όραση - Γραφικές Τέχνες, που προσφέρουν άνεση και στυλ, ενώ ταυτόχρονα προβάλλουν το λογότυπό σας με τον καλύτερο τρόπο.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: