Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά καπέλα, ιδανικά για κάθε χρήση και εργασία.

Τα καπέλα μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, ενώ παράλληλα προβάλλουν την επιχείρησή σας με στυλ.
Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα καπέλα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.


Πεντάφυλλο καπέλο από 100% ελαφρύ βαμβάκι με ρυθμιζόμενο κλείσιμο, ιδανικό για επαγγελματίες σε υπαίθριες εκδηλώσεις. Δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Καπέλα
Κωδικός: Sunny - 88110

Sunny - 88110
ΚΑΠΕΛΑ / SOLS
Πεντάφυλλο καπέλο

Περιγραφή: Κυρτό γείσο με 4 ραφές και σταθερό μέτωπο, εξασφαλίζει στιβαρή κατασκευή. Οι 4 κεντημένες οπές εξαερισμού προσφέρουν άνεση στις θερμές ημέρες, ενώ το ρυθμιζόμενο κλείσιμο με αυτοκόλλητο εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή. Το φυτίλι σε χρωματική αντίθεση προσθέτει ένα μοναδικό στυλ στο καπέλο.

Σύνθεση: 100% Ελαφρύ βουρτσισμένο βαμβάκι, 180g/m²

Η επαγγελματική ένδυση όπως το συγκεκριμένο καπέλο είναι ιδανικό για εργαζόμενους σε υπαίθριες εκδηλώσεις ή χώρους εστίασης, καθώς προσφέρει προστασία από τον ήλιο.

Το καπέλο αυτό, εκτός από την άνεση και την ανθεκτικότητα του, προσφέρει και δυνατότητα προσαρμογής με εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη.

Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, καλύπτοντας τις ανάγκες για κάθε επαγγελματική χρήση.




Καπέλα από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από καπέλα, ιδανικά για επαγγελματική χρήση, προωθητικές ενέργειες και εταιρικά δώρα. Τα καπέλα μας είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά που προσφέρουν άνεση και προστασία, καθιστώντας τα ιδανικά για κάθε περιβάλλον εργασίας ή υπαίθριες δραστηριότητες.

Τα καπέλα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο της επιχείρησής σας, είτε μέσω εκτύπωσης είτε μέσω ραφής λογότυπου, χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και σχέδια, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με την εταιρική σας ταυτότητα.

Αναδείξτε την επιχείρησή σας με καπέλα υψηλής ποιότητας από την Όραση - Γραφικές Τέχνες, που προσφέρουν άνεση και στυλ, ενώ ταυτόχρονα προβάλλουν το λογότυπό σας με τον καλύτερο τρόπο.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: