Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά καπέλα, ιδανικά για κάθε χρήση και εργασία.

Τα καπέλα μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, ενώ παράλληλα προβάλλουν την επιχείρησή σας με στυλ.
Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα καπέλα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.


Πεντάφυλλο καπέλο τζόκεϊ από 100% βαμβάκι με κυρτό γείσο και ρυθμιζόμενο κλείσιμο, ιδανικό για εξωτερική εργασία και προωθητικές ενέργειες. Δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Καπέλα
Κωδικός: Cult - 00826

Cult - 00826
ΚΑΠΕΛΑ / ABOUT BASICS
Πεντάφυλλο καπέλο τζόκεϊ

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Το πεντάφυλλο καπέλο τζόκεϊ διαθέτει κυρτό γείσο και μαλακό μέτωπο, ιδανικό για επαγγελματική χρήση. Έχει 2 κεντημένες οπές εξαερισμού για καλύτερη αναπνοή, ενώ το ρυθμιζόμενο κλείσιμο με αυτοκόλλητο εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή. Η χρωματική αντίθεση στο γείσο, τις οπές εξαερισμού, το κουμπί κορυφής και το πίσω κλείσιμο προσθέτει στυλ στην επαγγελματική ένδυση.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργαζόμενους σε εξωτερικούς χώρους, εστιατόρια, ή εκδηλώσεις, όπου η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη. Το καπέλο προσφέρει άνεση και στυλ, κάνοντάς το κατάλληλο και για προωθητικές ενέργειες.

Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι, παρέχει απαλή υφή και ανθεκτικότητα. Εξασφαλίζει άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και είναι εύκολο στη φροντίδα.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διατίθεται δυνατότητα εκτυπώσεων με λογότυπα ή μηνύματα του πελάτη, κάνοντάς το τέλειο για branding.

Διαθεσιμότητα:
Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, όπως κίτρινο και μαύρο, προσφέροντας επιλογές για κάθε γούστο.


Καπέλα από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από καπέλα, ιδανικά για επαγγελματική χρήση, προωθητικές ενέργειες και εταιρικά δώρα. Τα καπέλα μας είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά που προσφέρουν άνεση και προστασία, καθιστώντας τα ιδανικά για κάθε περιβάλλον εργασίας ή υπαίθριες δραστηριότητες.

Τα καπέλα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο της επιχείρησής σας, είτε μέσω εκτύπωσης είτε μέσω ραφής λογότυπου, χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και σχέδια, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με την εταιρική σας ταυτότητα.

Αναδείξτε την επιχείρησή σας με καπέλα υψηλής ποιότητας από την Όραση - Γραφικές Τέχνες, που προσφέρουν άνεση και στυλ, ενώ ταυτόχρονα προβάλλουν το λογότυπό σας με τον καλύτερο τρόπο.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: