Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Επιλέξτε από τη συλλογή μας επαγγελματικών κασκόλ, ιδανικά για προστασία και στυλ σε κάθε περίσταση.

Τα κασκόλ μας είναι φτιαγμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και προσφέρουν ζεστασιά και άνεση ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της εταιρείας σας.

Αποκτήστε κασκόλ σε διάφορα χρώματα και σχέδια, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας μέσω μεθόδων εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Καινοτόμο fleece σκούφος και περιλαίμιο 2 σε 1 από 100% πολυέστερ. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Κασκόλ
Κωδικός: Blizzard - 00597

Blizzard - 00597
ΚΑΣΚΟΛ / SOLS
Fleece σκούφος/περιλαίμιο

Περιγραφή: Το Blizzard 00597 είναι ένα καινοτόμο 2 σε 1 περιλαίμιο fleece και σκούφος, ιδανικό για τις ψυχρές ημέρες. Διαθέτει ελαστικό κορδόνι ρύθμισης μεγέθους για άψογη εφαρμογή. Διαστάσεις: 25 x 23 εκ.

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Κατασκευασμένο από 100% πολυέστερ, 45g, προσφέρει εξαιρετική άνεση και ζεστασιά. Το σκούφος και το περιλαίμιο συνδυάζονται αβίαστα, ενώ η λειτουργικότητά του είναι ενισχυμένη με την ρύθμιση μεγέθους. Διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα, ιδανικό για κάθε χρήση.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε εξωτερικούς χώρους, σε δραστηριότητες όπως η κατασκευή ή η εστίαση, καθημερινά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία από το κρύο.

Υλικό και Άνεση: Το πολυέστερ εξασφαλίζει μακροχρόνια ανθεκτικότητα και άνεση, διατηρώντας σας ζεστούς κατά τους χειμωνιάτικους μήνες χωρίς να θυσιάζεται η αναπνοή του δέρματος.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέτει δυνατότητα εκτυπώσεων λογοτύπων ή προσωπικών μηνυμάτων, προσφέροντας έτσι προσωπική επαφή και επαγγελματική παρουσίαση.





Κασκόλ από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικά κασκόλ, ιδανικά για τις κρύες καιρικές συνθήκες και για επαγγελματικές εμφανίσεις που ξεχωρίζουν. Τα κασκόλ μας συνδυάζουν άνεση και ανθεκτικότητα, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Με δυνατότητα προσαρμογής με το λογότυπο της επιχείρησής σας, τα κασκόλ μας διατίθενται σε διάφορα χρώματα και υφάσματα, ενώ μπορούν να εκτυπωθούν ή να ραφτούν λογότυπα με τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Προβάλετε την επιχείρησή σας με επαγγελματικά κασκόλ από την Όραση - Γραφικές Τέχνες, που προσφέρουν ζεστασιά και στυλ, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την εταιρική σας ταυτότητα.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: