Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά κοστούμια, ιδανικά για να ενισχύσετε την επαγγελματική σας εικόνα.

Τα κοστούμια μας συνδυάζουν κομψότητα και άνεση, προσφέροντας την ιδανική λύση για κάθε επαγγελματικό χώρο.

Με δυνατότητα προσαρμογής με το λογότυπο της εταιρείας σας, τα κοστούμια μας κατασκευάζονται από υλικά υψηλής ποιότητας, ενώ χρησιμοποιούμε μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

Κομψό γυναικείο γιλέκο κοστουμιού με 5 κουμπιά και κρυφές τσέπες. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου. Άνεση και ανθεκτικότητα.

Επαγγελματική Ένδυση - Κοστούμια
Κωδικός: Max Women - 03167

Max Women - 03167
ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ / NEOBLU
Γυναικείο Γιλέκο Κοστουμιού

Περιγραφή: Το γιλέκο κοστουμιού Max Women διαθέτει 5 κουμπιά και 2 μπροστινές κρυφές τσέπες, προσφέροντας κομψότητα και λειτουργικότητα. Το ρυθμιζόμενο λουράκι με τη μεταλλική αγκράφα στην πλάτη εξασφαλίζει ιδανική εφαρμογή.

Σύνθεση: Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, το γιλέκο κατασκευάζεται από Twill 204g/m², με 66% Πολυέστερ και 34% Βισκόζη, ενώ η φόδρα και η πλάτη είναι 100% Πολυεστερικός ταφτάς 210T. Αυτά τα υλικά προσφέρουν ανθεκτικότητα και άνεση σε κάθε κίνηση.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε επαγγελματικούς χώρους όπως γραφεία, συνέδρια ή υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών, το γιλέκο αυτό προσφέρει έναν επαγγελματικό και κομψό αέρα.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει η δυνατότητα εκτυπώσεων με το λογότυπο ή το μήνυμα του πελάτη, κάνοντάς το ιδανικό για εταιρικές ανάγκες και προωθητικές ενέργειες.

Διατίθεται σε χρώματα: Μαύρο, Μπλε και Γκρι.


Κοστούμια από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικά κοστούμια υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Τα επαγγελματικά κοστούμια μας συνδυάζουν κομψότητα, άνεση και ανθεκτικότητα, προσφέροντας την ιδανική λύση για προσωπικό που απαιτεί επαγγελματική εμφάνιση.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα κοστούμια μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG ή ραφτά λογότυπα, ενισχύοντας την εταιρική σας ταυτότητα.

Επιλέξτε επαγγελματικά κοστούμια από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για μια μοναδική εμφάνιση που ενισχύει την εικόνα της επιχείρησής σας, συνδυάζοντας ποιότητα και στυλ σε κάθε περίσταση.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: