Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την πλούσια συλλογή μας από επαγγελματικές μπλούζες, ιδανικές για κάθε επαγγελματία και κλάδο.

Οι μπλούζες μας συνδυάζουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, παρέχοντας την ιδανική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας.

Διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια, χρώματα και μεγέθη, οι μπλούζες μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο ή το μήνυμά σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Γυναικείο μπλουζάκι Melba 01406 από 100% βαμβάκι Ringspun, με κοντά μανίκια και κομψή φακαρόλα. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες
Κωδικός: Melba - 01406

Melba - 01406
ΜΠΛΟΥΖΕΣ / SOLS
Γυναικείο μπλουζάκι

Περιγραφή:
Το Melba 01406 είναι ένα γυναικείο μπλουζάκι με κοντά μανίκια και στρογγυλή λαιμόκοψη, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Διαθέτει πλαϊνές ραφές και μασχάλες χωρίς ραφές για καλύτερη εφαρμογή. Η φακαρόλα στο λαιμό προσθέτει μία κομψή πινελιά στο σχέδιο.

Σύνθεση:
Φίνο Jersey 115g/m² - 100% Βαμβάκι Ringspun πενιέ || Grey melange: 85% βαμβάκι/15% βισκόζη

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργαζόμενους σε γραφεία, καταστήματα και χώρους εστίασης, προσφέροντας άνεση και κομψότητα. Κατάλληλο για ομαδικές εμφανίσεις με προσωπικές εκτυπώσεις λογοτύπων.

Υλικό και Άνεση:
Το υλικό του μπλουζιού είναι απαλό και ανθεκτικό, προσφέροντας άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το βαμβάκι Ringspun εξασφαλίζει ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέσιμη η δυνατότητα εκτυπώσεων λογοτύπου ή σχεδίου του πελάτη, προσαρμόζοντας το μπλουζάκι στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Διαθέσιμο σε ποικιλία χρωμάτων που περιλαμβάνουν το κλασικό λευκό και μαύρο, καθώς και το γκρι μελανζέ.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από επαγγελματικές μπλούζες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για κάθε επαγγελματικό περιβάλλον.

Οι μπλούζες μας συνδυάζουν ανθεκτικότητα, άνεση και στυλ, εξασφαλίζοντας την τέλεια επαγγελματική εμφάνιση για το προσωπικό σας, είτε εργάζονται σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους.

Οι επαγγελματικές μπλούζες μας είναι διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, προσφέροντας πλήρη ευελιξία στην προσαρμογή με το λογότυπο της επιχείρησής σας.

Διαθέτουμε σύγχρονες μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, καθώς και ραφτά λογότυπα, εξασφαλίζοντας την άψογη προβολή της εταιρικής σας ταυτότητας.

Επιλέξτε επαγγελματικές μπλούζες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να ενισχύσετε την εικόνα της επιχείρησής σας με υψηλής ποιότητας ρούχα που συνδυάζουν άνεση και πρακτικότητα στην καθημερινή εργασία.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: