Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την πλούσια συλλογή μας από επαγγελματικές μπλούζες, ιδανικές για κάθε επαγγελματία και κλάδο.

Οι μπλούζες μας συνδυάζουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, παρέχοντας την ιδανική λύση για την προβολή της επιχείρησής σας.

Διαθέσιμες σε διάφορα σχέδια, χρώματα και μεγέθη, οι μπλούζες μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο ή το μήνυμά σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Ανδρικό αθλητικό αμάνικο μπλουζάκι από 100% πολυεστέρα, με πλαϊνές ραφές και λαιμόκοψη. Ιδανικό για γυμναστήρια και αθλητικές εκδηλώσεις, διαθέτει δυνατότητα εκτύπωσης λογότυπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες
Κωδικός: Sporty TT Men - 02073

Sporty TT Men - 02073
ΜΠΛΟΥΖΕΣ / SOLS
Ανδρικό αθλητικό αμάνικο μπλουζάκι

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Το αμάνικο μπλουζάκι διαθέτει πλαϊνές ραφές και λαιμόκοψη με ρέλι, παρέχοντας κομψή και sporty εμφάνιση. Ιδανικό για κάθε δραστηριότητα ή προπόνηση, έχει κατασκευαστεί από πολυεστερικό δίχτυ 140g/m², που προσφέρει άνεση και διαπνοή.
Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για αθλητικούς χώρους, γυμναστήρια ή εκδηλώσεις που απαιτούν επαγγελματική εμφάνιση και άνεση.
Υλικό και Άνεση: Το 100% διαπνέον πολυέστερ εξασφαλίζει άριστη μεταφορά της υγρασίας, ιδανικό για ζεστές ημέρες ή δραστηριότητες που απαιτούν κίνηση.
Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέτει δυνατότητες για εκτυπώσεις με λογότυπα ή μηνύματα του πελάτη, δίνοντας τη δυνατότητα για εξατομίκευση της επαγγελματικής ένδυσης.
Διαθεσιμότητα σε Χρώματα: Το προϊόν είναι διαθέσιμο σε διάφορες επιλογές χρωμάτων, κάνοντάς το εύκολα προσαρμόσιμο για κάθε επιχείρηση.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από επαγγελματικές μπλούζες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για κάθε επαγγελματικό περιβάλλον.

Οι μπλούζες μας συνδυάζουν ανθεκτικότητα, άνεση και στυλ, εξασφαλίζοντας την τέλεια επαγγελματική εμφάνιση για το προσωπικό σας, είτε εργάζονται σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς χώρους.

Οι επαγγελματικές μπλούζες μας είναι διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, προσφέροντας πλήρη ευελιξία στην προσαρμογή με το λογότυπο της επιχείρησής σας.

Διαθέτουμε σύγχρονες μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, καθώς και ραφτά λογότυπα, εξασφαλίζοντας την άψογη προβολή της εταιρικής σας ταυτότητας.

Επιλέξτε επαγγελματικές μπλούζες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να ενισχύσετε την εικόνα της επιχείρησής σας με υψηλής ποιότητας ρούχα που συνδυάζουν άνεση και πρακτικότητα στην καθημερινή εργασία.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: