Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά μπουφάν και γιλέκα, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον. Είτε εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους είτε χρειάζεστε άνεση και προστασία σε απαιτητικές συνθήκες, τα μπουφάν και τα γιλέκα μας προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας, αντοχής και στυλ.
Η σειρά μας περιλαμβάνει μπουφάν και γιλέκα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για να προσφέρουν ζεστασιά, ανθεκτικότητα και άνεση σε κάθε είδους δραστηριότητα. Διαθέσιμα σε πολλά σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο ή το μήνυμα της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.
Αυτό το unisex Sherpa τζάκετ διαθέτει μπροστινό φερμουάρ και πλαϊνές τσέπες. Ιδανικό για εξωτερική εργασία, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου πελάτη.

Επαγγελματική Ένδυση - Γιλέκα / Μπουφάν
Κωδικός: Fury - 04042

Fury - 04042
ΕΠΑΝΩΦΟΡΙΑ / SOLS
Unisex Sherpa Τζάκετ

Περιγραφή:
Αυτό το τζάκετ διαθέτει μπροστινό κλείσιμο και πλαϊνές τσέπες με αντίστροφο νάιλον φερμουάρ σε χρωματική αντίθεση. Περιλαμβάνει τσέπη στο στήθος από taslon και ρέλι στο τελείωμα των μανικιών και στο κάτω μέρος από taslon, όλα σε χρωματική αντίθεση. Το μαύρο κορδόνι προσθέτει μια κομψή λεπτομέρεια.

Σύνθεση:
Sherpa 440g/m², 70% Ανακυκλωμένο πολυέστερ - 30% Πολυέστερ, Fleece επένδυση: 100% Πολυέστερ και taslon, Ένθετα: 100% Νάιλον

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για επαγγελματίες που εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους, όπως οι εργαζόμενοι σε κατασκευές ή οι υπάλληλοι σε εκδηλώσεις. Βοηθά στη διατήρηση της θερμότητας, ιδανικό για κρύες καιρικές συνθήκες.

Υλικό και Άνεση:
Το υλικό είναι ανθεκτικό και ταυτόχρονα άνετο, προσφέροντας προστασία από το κρύο ενώ επιτρέπει την ελευθερία κινήσεων.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέτει δυνατότητα εκτυπώσεων με λογότυπα ή μηνύματα του πελάτη, ιδανικό για εταιρικές χρήσεις. Διατίθεται σε χρώματα που συνδυάζουν στυλ και λειτουργικότητα.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: