Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά μπουφάν και γιλέκα, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον. Είτε εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους είτε χρειάζεστε άνεση και προστασία σε απαιτητικές συνθήκες, τα μπουφάν και τα γιλέκα μας προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας, αντοχής και στυλ.
Η σειρά μας περιλαμβάνει μπουφάν και γιλέκα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για να προσφέρουν ζεστασιά, ανθεκτικότητα και άνεση σε κάθε είδους δραστηριότητα. Διαθέσιμα σε πολλά σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο ή το μήνυμα της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.
Unisex γιλέκο Viper - 59000 από PVC και πολυέστερ, με πολλές τσέπες και αντιανεμική σύσφιξη. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Γιλέκα / Μπουφάν
Κωδικός: Viper - 59000

Viper - 59000
ΕΠΑΝΩΦΟΡΙΑ / SOLS
Unisex γιλέκο

Περιγραφή:
Το γιλέκο Viper - 59000 διαθέτει φαρδύ ψηλό γιακά και πολλές τσέπες για εξαιρετική λειτουργικότητα. Το άνοιγμα για το καλώδιο του τηλεφώνου στην τσέπη και το γιακά, καθώς και η αντιανεμική σύσφιξη στις μασχάλες, το καθιστούν ιδανικό για επαγγελματική χρήση. Η εφαρμογή του το κάνει άνετο και πρακτικό.

Σύνθεση:
PVC με επίστρωση μικροφίμπρα - Εσωτερική επένδυση πολυέστερ 190T

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργαζόμενους σε εξωτερικούς χώρους, το γιλέκο αυτό προσφέρει προστασία και άνεση, κάνοντάς το κατάλληλο για επαγγελματίες στον τομέα της κατασκευής ή του τουρισμού.

Υλικό και Άνεση:
Φτιαγμένο από ποιοτικά υλικά, προσφέρει ανθεκτικότητα και άνεση σε κάθε χρήση. Ο συνδυασμός PVC και πολυέστερ εξασφαλίζει ότι το γιλέκο παραμένει λειτουργικό και άνετο, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέτει την δυνατότητα εκτυπώσεων με λογότυπο ή μήνυμα του πελάτη, ώστε να προσαρμοστεί στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Διαθεσιμότητα σε Χρώματα:
Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων για να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις σας.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: