Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά μπουφάν και γιλέκα, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον. Είτε εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους είτε χρειάζεστε άνεση και προστασία σε απαιτητικές συνθήκες, τα μπουφάν και τα γιλέκα μας προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας, αντοχής και στυλ.
Η σειρά μας περιλαμβάνει μπουφάν και γιλέκα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για να προσφέρουν ζεστασιά, ανθεκτικότητα και άνεση σε κάθε είδους δραστηριότητα. Διαθέσιμα σε πολλά σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο ή το μήνυμα της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.
Γιλέκο δημοσιογραφικού τύπου με δίχτυ και πολλές τσέπες, ιδανικό για επαγγελματική χρήση. Δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου. Άνετο και ανθεκτικό.

Επαγγελματική Ένδυση - Γιλέκα / Μπουφάν
Κωδικός: Rise - 00108

Rise - 00108
ΕΠΑΝΩΦΟΡΙΑ / ABOUT BASICS
Γιλέκο ρεπόρτερ με δίχτυ επένδυση

Περιγραφή: Γιλέκο δημοσιογραφικού τύπου με εσωτερικό δίχτυ και πολλές τσέπες που κλείνουν με καπάκια και φερμουάρ. Ιδανικό για τις απαιτητικές ανάγκες της καθημερινής εργασίας.

Σύνθεση: 65% Πολυέστερ - 35% Βαμβάκι

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε ρεπορτάζ, εκδηλώσεις ή άλλες επαγγελματικές περιστάσεις όπου απαιτείται άνεση και λειτουργικότητα.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένο από ανθεκτικό ύφασμα, προσφέρει άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, διασφαλίζοντας ελευθερία κινήσεων.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέτει δυνατότητα εκτυπώσεων με λογότυπα ή μηνύματα του πελάτη, ιδανικό για εταιρικές εμφανίσεις.

Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε χρώματα Navy, Black και Natural.




Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: