Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά μπουφάν και γιλέκα, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον. Είτε εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους είτε χρειάζεστε άνεση και προστασία σε απαιτητικές συνθήκες, τα μπουφάν και τα γιλέκα μας προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας, αντοχής και στυλ.
Η σειρά μας περιλαμβάνει μπουφάν και γιλέκα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για να προσφέρουν ζεστασιά, ανθεκτικότητα και άνεση σε κάθε είδους δραστηριότητα. Διαθέσιμα σε πολλά σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο ή το μήνυμα της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.
Μπουφάν με αποσπώμενα μανίκια, 100% πολυέστερ, με τσέπες και ανακλαστικές λεπτομέρειες. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Γιλέκα / Μπουφάν
Κωδικός: Amsterdam

Amsterdam
ΕΠΑΝΩΦΟΡΙΑ / JRC - JAMES ROSS COLLECTION
Μπουφάν με επένδυση και αποσπώμενα μανίκια

Περιγραφή:
Αυτό το μπουφάν διαθέτει αποσπώμενα μανίκια και αναδιπλούμενη κουκούλα, ιδανικό για προσαρμοστικότητα σε διαφορετικές συνθήκες. Οι ανακλαστικές λεπτομέρειες εξασφαλίζουν ορατότητα, ενώ οι τσέπες με φερμουάρ (μία στο στήθος και δύο στα πλάγια) προσφέρουν ασφαλή αποθήκευση. Η εσωτερική τσέπη με velcro και οι ελαστικές μανσέτες προσθέτουν επιπλέον λειτουργικότητα. Το κορδόνι σύσφιξης στη μέση επιτρέπει τέλεια εφαρμογή.

Σύνθεση:
195g/m² - 100% Πολυέστερ, Επένδυση - Φόδρα: 100% Πολυέστερ

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε εξωτερικούς χώρους ή σε βιομηχανίες όπου απαιτείται προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Ιδανικό και για χώρους εργασίας όπου η ασφάλεια και η άνεση είναι πρωταρχικής σημασίας.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέτει δυνατότητα εκτυπώσεων με το λογότυπο ή μήνυμα της επιχείρησης, προσφέροντας έτσι επαγγελματική ταυτότητα στον εργάζομενο.

Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων για να καλύψει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία. Η άνεση και η ανθεκτικότητα του υλικού εγγυώνται μακροχρόνια χρήση.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: