Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά μπουφάν και γιλέκα, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον. Είτε εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους είτε χρειάζεστε άνεση και προστασία σε απαιτητικές συνθήκες, τα μπουφάν και τα γιλέκα μας προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας, αντοχής και στυλ.
Η σειρά μας περιλαμβάνει μπουφάν και γιλέκα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για να προσφέρουν ζεστασιά, ανθεκτικότητα και άνεση σε κάθε είδους δραστηριότητα. Διαθέσιμα σε πολλά σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο ή το μήνυμα της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.
Γυναικείο γιλέκο Galles Lady από μαλακό νάιλον με φερμουάρ και τσέπες για ασφαλή αποθήκευση. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Γιλέκα / Μπουφάν
Κωδικός: Galles Lady

Galles Lady
ΕΠΑΝΩΦΟΡΙΑ / JRC - JAMES ROSS COLLECTION
Γυνακείο γιλέκο από μαλακό νάιλον

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Το γιλέκο Galles Lady διαθέτει κλείσιμο με φερμουάρ και δύο τσέπες, επίσης με φερμουάρ, για ασφαλή αποθήκευση. Το λάστιχο στις μασχάλες και το τελείωμα προσφέρει άνετη εφαρμογή, ενώ οι κάθετες ραφές στα πλαϊνά προσθέτουν στυλ και κομψότητα. Ιδανικό για τις ανάγκες της επαγγελματικής ένδυσης.
Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Αποτελεί την ιδανική επιλογή για εργαζόμενους σε βιομηχανικούς ή εξωτερικούς χώρους, προσφέροντας ζεστασιά και ελευθερία κινήσεων. Είναι επίσης κατάλληλο για επαγγελματικές εκδηλώσεις ή προγράμματα ενίσχυσης της εταιρικής εικόνας.
Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένο από 100% Πολυέστερ 300T με βάρος 160g/m², το γιλέκο προσφέρει αίσθηση απαλότητας και ανθεκτικότητας. Η υφή του εξασφαλίζει άνετη χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας, ιδανικά για τις προκλήσεις της καθημερινότητας.
Δυνατότητα Προσαρμογής:
Προσαρμόστε το με εκτυπώσεις του λογοτύπου ή μηνύματός σας, κάνοντάς το μοναδικό και αναγνωρίσιμο για την επιχείρησή σας.
Διαθεσιμότητα:
Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων για να καλύψει τις ανάγκες της επαγγελματικής ένδυσης σας.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: