Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά μπουφάν και γιλέκα, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον. Είτε εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους είτε χρειάζεστε άνεση και προστασία σε απαιτητικές συνθήκες, τα μπουφάν και τα γιλέκα μας προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας, αντοχής και στυλ.
Η σειρά μας περιλαμβάνει μπουφάν και γιλέκα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για να προσφέρουν ζεστασιά, ανθεκτικότητα και άνεση σε κάθε είδους δραστηριότητα. Διαθέσιμα σε πολλά σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο ή το μήνυμα της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.
Γιλέκο εργασίας New Safari, 65% βαμβάκι και 35% πολυέστερ, με 9 τσέπες και ανακλαστική λωρίδα. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Γιλέκα / Μπουφάν
Κωδικός: New Safari

New Safari
ΕΠΑΝΩΦΟΡΙΑ / JRC - JAMES ROSS COLLECTION
Γιλέκο εργασίας

Περιγραφή: Το γιλέκο New Safari διαθέτει 9 πρακτικές τσέπες, συμπεριλαμβανομένης μιας διαφανής τσέπης στοιχειών στο στήθος που διπλώνει. Η ανακλαστική λωρίδα κοντά στους ώμους εξασφαλίζει ορατότητα και ασφάλεια στο χώρο εργασίας. Το σχέδιο είναι χωρίς επένδυση και διαθέτει επένδυση με δίχτυ για αυξημένη άνεση.

Σύνθεση: 195g/m², 65% Βαμβάκι - 35% Πολυέστερ

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε βιομηχανικούς και κατασκευαστικούς τομείς, το γιλέκο προσφέρει λειτουργικότητα και ασφάλεια σε επαγγελματικές περιστάσεις.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό που επιτρέπει την άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας εργασίας. Η ελαφριά του δομή εξασφαλίζει ευχάριστη εφαρμογή.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, ιδανική για την προώθηση της επιχείρησής σας.

Διαθεσιμότητα σε Χρώματα: Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων για να καλύψει τις επαγγελματικές σας ανάγκες.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: