Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά μπουφάν και γιλέκα, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον. Είτε εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους είτε χρειάζεστε άνεση και προστασία σε απαιτητικές συνθήκες, τα μπουφάν και τα γιλέκα μας προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας, αντοχής και στυλ.
Η σειρά μας περιλαμβάνει μπουφάν και γιλέκα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα για να προσφέρουν ζεστασιά, ανθεκτικότητα και άνεση σε κάθε είδους δραστηριότητα. Διαθέσιμα σε πολλά σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν πλήρως με το λογότυπο ή το μήνυμα της εταιρείας σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.
Αντιανεμικό jacket Andrea - 03781 από 100% ανακυκλωμένο πολυέστερ, ιδανικό για εξωτερικά επαγγελματικά περιβάλλοντα. Δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου για εταιρείες.

Επαγγελματική Ένδυση - Γιλέκα / Μπουφάν
Κωδικός: Andrea - 03781

Andrea - 03781
ΕΠΑΝΩΦΟΡΙΑ / NEOBLU
Unisex αντιανεμικό χωρίς επένδυση

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Το αντιανεμικό jacket Andrea - 03781 διαθέτει κλείσιμο μπροστά από νάιλον και πλαϊνές τσέπες με φερμουάρ για ασφάλεια. Οι συγκολλημένες ραφές προσφέρουν επιπλέον προστασία από τον άνεμο, ενώ το ελαστικό κορδόνι στην κουκούλα και οι ελαστικές μανσέτες εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή. Οι ανακλαστικές λεπτομέρειες προσφέρουν επιπλέον ασφάλεια σε περιβάλλοντα χαμηλού φωτισμού.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργαζόμενους σε εξωτερικούς χώρους, όπως στις κατασκευές ή στην εφοδιαστική αλυσίδα, που απαιτούν λειτουργικότητα και προστασία από τον καιρό. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αθλητικές δραστηριότητες κάτω από ελαφρές συνθήκες βροχής.

Υλικό και Άνεση:
Φτιαγμένο από 100% ανακυκλωμένο πολυέστερ Taffeta, το jacket αυτό εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και άνεση όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντας παράλληλα οικολογική επιλογή.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέτει δυνατότητα προσαρμογής με εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, κάνοντάς το ιδανικό για εταιρικές χρήσεις.

Διαθέσιμο σε πληθώρα χρωμάτων για να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε πλήρεις λύσεις για επαγγελματική ένδυση, εξασφαλίζοντας ότι το προσωπικό σας θα είναι πάντα επαγγελματικά ντυμένο και προστατευμένο.

Τα ρούχα μας είναι κατάλληλα για κάθε εργασιακό περιβάλλον, από εσωτερικές εργασίες έως υπαίθριες δραστηριότητες.

Προσαρμόστε τα ρούχα σας με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω τεχνικών όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα, και προβάλετε την επωνυμία σας με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: