Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Αθλητική φόρμα φούτερ Century 03992 από 80% βαμβάκι, ιδανική για επαγγελματική χρήση. Διαθέτει τσέπες και δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου. Άνετη και stylish.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: Century - 03992

Century - 03992
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ / SOLS
Unisex αθλητική φόρμα φούτερ

Περιγραφή:
Η αθλητική φόρμα φούτερ Century 03992 διαθέτει λάστιχο στη μέση και στο κάτω μέρος, εσωτερικό κορδόνι με κουμπότρυπες και πίσω εξωτερική τσέπη. Ο σχεδιασμός της περιλαμβάνει φάσα με ριπ στον καβάλο και oversize γραμμή, εξασφαλίζοντας άνεση και στυλ. Περιέχει 2 πλαϊνές τσέπες με μη ραμμένη φόδρα και μπατζάκια χωρίς πλαϊνή ραφή για καλύτερη κινητικότητα.
Σύνθεση:
Η φόρμα είναι κατασκευασμένη από φούτερ 450g/m² με 80% Βαμβάκι και 20% Ανακυκλωμένο πολυέστερ, ενώ η έκδοση Grey melange περιέχει 73% Βαμβάκι, 20% Ανακυκλωμένο βαμβάκι και 7% Βισκόζη, παρέχοντας ένα βελούδινο άγγιγμα και ανθεκτικότητα.
Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανική για εργαζόμενους σε δραστηριότητες όπως η γυμναστική, οι ασκήσεις εκγύμνασης ή άλλες αθλητικές περιστάσεις, προσφέροντας ελευθερία κινήσεων και άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Δυνατότητα Προσαρμογής:
Η φόρμα μπορεί να προσαρμοστεί με εκτυπώσεις του λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, προσφέροντας μια επαγγελματική εικόνα στα προϊόντα σας.
Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων για να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη.



Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: