Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Ανδρική αθλητική φόρμα φούτερ σε στενή γραμμή, με ελαστική μέση και τσέπες. Ιδανική για επαγγελματική χρήση, διαθέσιμη σε προσαρμογές με λογότυπα.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: Jake Men - 02084

Jake Men - 02084
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ / SOLS
Ανδρική αθλητική φόρμα φούτερ σε στενή γραμμή

Περιγραφή:
Ελαστικό ριπ 2x2 στη μέση και τους αστραγάλους, κορδόνι σύσφιξης στη μέση, 2 ιταλικές τσέπες και 1 πίσω τσέπη. Αυτή η στενή γραμμή εξασφαλίζει άνεση και στυλ, κάνοντάς την ιδανική για καθημερινές αθλητικές δραστηριότητες ή casual εμφανίσεις.

Σύνθεση:
Φούτερ 240g/m² - 50% Βαμβάκι - 50% Πολυέστερ. Διατίθεται σε χρώματα Grey melange με 64% βαμβάκι, 30% πολυέστερ, 6% βισκόζη και Charcoal melange με 60% βαμβάκι και 40% πολυέστερ.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργαζόμενους σε χώρους με αθλητική δραστηριότητα, αλλά και για επαγγελματικές εμφανίσεις που απαιτούν άνεση και ευελιξία.

Υλικό και Άνεση:
Ο συνδυασμός βαμβακιού και πολυέστερ προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα και άνεση, κατάλληλη για καθημερινή χρήση. Το φούτερ παρέχει ζεστασιά χωρίς να περιορίζει την κίνηση.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέσιμη η δυνατότητα εκτυπώσεων με λογότυπα ή μηνύματα του πελάτη, ιδανική για εταιρικές παραγγελίες.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: