Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Ανδρικό σορτς από French Terry 240g/m², με λάστιχο και τσέπες. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση σε αθλητικά κέντρα, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: June - 01175

June - 01175
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ / SOLS
Ανδρικό σορτς

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Το ανδρικό σορτς διαθέτει λάστιχο στη μέση για άριστη εφαρμογή και δύο τσέπες στο πλάι που προσφέρουν λειτουργικότητα. Κατασκευάζεται από French Terry 240g/m² που συνδυάζει 80% βαμβάκι και 20% πολυέστερ, ενώ το Grey melange είναι 69% βαμβάκι και 31% πολυέστερ, προσφέροντας άνεση και διάρκεια.
Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για επαγγελματίες σε αθλητικά κέντρα ή για το προσωπικό σε χώρους εστίασης και δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους, το σορτς αυτό υπογραμμίζει την επαγγελματική ένδυση με στυλ και άνεση.
Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένο από μαλακό και ανθεκτικό ύφασμα, το σορτς προσφέρει άριστη άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε σε επαγγελματικές είτε σε ελεύθερες δραστηριότητες.
Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, κάτι που καθιστά το σορτς ιδανικό για εξατομικευμένες επαγγελματικές ένδυση.
Διατίθεται σε πολλαπλά χρώματα, και είναι τέλεια επιλογή για όλους τους επαγγελματίες που επιθυμούν στυλ και λειτουργικότητα στην επαγγελματική ένδυση.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: