Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Ανδρικό παντελόνι εργασίας Bucarest Man με ελαστική μέση, 5 τσέπες και ραφές σε αντίθεση. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: Bucarest Man

Bucarest Man
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ / JRC - JAMES ROSS COLLECTION
Ανδρικό παντελόνι εργασίας

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Το παντελόνι Bucarest Man διαθέτει ραφές σε χρωματική αντίθεση, ελαστική μέση για άριστη εφαρμογή και λειτουργικότητα. Παρέχει 2 ιταλικές τσέπες, 2 τσέπες στο πλάι με velcro και 1 πίσω τσέπη με κουμπί, ιδανικό για αποθήκευση εργαλείων και προσωπικών αντικειμένων.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργαζόμενους σε κατασκευές, υπηρεσίες συντήρησης και επαγγελματικούς χώρους όπου η άνεση και η λειτουργικότητα είναι απαραίτητες.

Υλικό και Άνεση:
Η σύνθεση του παντελονιού περιλαμβάνει 200g/m², 65% πολυέστερ και 35% βαμβάκι, προσφέροντας ανθεκτικότητα και εξαιρετική άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέτει επιλογές για εκτυπώσεις λογοτύπων και μηνυμάτων του πελάτη, κάνοντάς το ιδανικό για την προώθηση της επωνυμίας σας μέσα από την επαγγελματική ένδυση.

Διαθεσιμότητα σε Χρώματα:
Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων σύμφωνα με τις διαθέσιμες φωτογραφίες.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: