Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Ανδρικό παντελόνι τζιν Denver Man με τσέπες και ελαστική μέση. Ιδανικό για επαγγελματίες, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: Denver Man

Denver Man
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ / JRC - JAMES ROSS COLLECTION
Ανδρικό παντελόνι τζιν με τσέπες

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά:
Το Denver Man είναι ένα ανδρικό παντελόνι τζιν με ιδιαίτερο σχέδιο που συνδυάζει τη λειτουργικότητα και την άνεση. Διαθέτει εξώραφα σε χρωματική αντίθεση, 2 μπροστινές τσέπες, μία τσέπη στο πλάι με velcro και διπλή τσέπη για εργαλεία ή μέτρο. Επίσης περιλαμβάνει 2 πίσω τσέπες, ενώ η ελαστική μέση είναι διαθέσιμη μόνο στο μέγεθος 4XL.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για επαγγελματίες σε τεχνικές ή βιομηχανικές εργασίες, το συγκεκριμένο παντελόνι προσφέρει άνεση και πρακτικότητα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Υλικό και Άνεση:
Κατασκευασμένο από ποιοτικό ύφασμα 320g/m², που περιλαμβάνει 84% βαμβάκι, 14,5% πολυέστερ και 1,5% λίκρα, το παντελόνι προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα και άνεση στην καθημερινή χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέτει δυνατότητες εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, ιδανικό για επαγγελματική χρήση και προσωπικές παραγγελίες.

Διατίθεται σε πληθώρα χρωμάτων για να καλύψει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: