Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Ανδρικό παντελόνι cargo από 98% βαμβάκι, με ελαστική μέση και πολλές τσέπες. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: France Man

France Man
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ / JRC - JAMES ROSS COLLECTION
Ανδρικό παντελόνι τύπου cargo

Περιγραφή: Ελαστική μέση με 2 ιταλικές τσέπες, 2 πίσω τσέπες, 2 πλάγιες τσέπες με κουμπιά και μία με φερμουάρ. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, το συγκεκριμένο παντελόνι προσφέρει άνεση και πρακτικότητα στην εργασία.

Σύνθεση: 265g/m², 98% Βαμβάκι - 2% Ελαστάν, Προπλυμένο και ελαστικό ύφασμα που εξασφαλίζει μακροχρόνια ανθεκτικότητα και άνεση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Αυτό το παντελόνι είναι ιδανικό για εργαζόμενους σε τομείς όπως η αποθήκη, οι κατασκευές ή η εστίαση, καθώς συνδυάζει στιλάτο σχέδιο με λειτουργικότητα.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, επιτρέποντας τη δημιουργία εξατομικευμένων επαγγελματική ένδυση που να ταιριάζουν στην εικόνα της επιχείρησής σας.

Διαθεσιμότητα σε Χρώματα: Το προϊόν διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, προσφέροντας περισσότερες επιλογές για τον εκλεπτυσμένο επαγγελματία.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: