Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Παντελόνι cargo με ελαστική μέση και 6 τσέπες, ιδανικό για επαγγελματική χρήση. Διαθέτει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου για εταιρικές παραγγελίες.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: Kabul

Kabul
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ / JRC - JAMES ROSS COLLECTION
Παντελόνι cargo με τσέπες και λάστιχο στα μπατζάκια

Περιγραφή:
Ένα εξαιρετικό παντελόνι cargo με ελαστική μέση, που διαθέτει 2 τσέπες μπροστά και 2 τσέπες στο πλάι με κουμπιά, καθώς και 2 πίσω τσέπες. Οι ραφές στα γόνατα προσφέρουν ευκολία κινήσεων, ενώ το λάστιχο στους αστραγάλους εξασφαλίζει άψογη εφαρμογή.

Σύνθεση:
300g/m², 98% Βαμβάκι - 2% Ελαστάν, Προπλυμένο & ελαστικό ύφασμα

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργαζόμενους σε βιομηχανίες ή καταστήματα, όπως αποθήκες ή συνεργεία, όπου η άνεση και η λειτουργικότητα είναι απαραίτητες.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέτει τη δυνατότητα προσαρμογής με εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, καθιστώντας το κατάλληλο για εταιρικές παραγγελίες.

Διαθεσιμότητα:
Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, προσφέροντας επιλογές για να καλύψετε τις ανάγκες της ομάδας σας.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: