Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Ανδρικό δίχρωμο παντελόνι εργασίας με ανακλαστικές λεπτομέρειες, 4 τσέπες, ελαστική μέση και μεγάλες θηλύκια. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: Salonicco

Salonicco
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ / JRC - JAMES ROSS COLLECTION
Ανδρικό δίχρωμο παντελόνι εργασίας

Περιγραφή: Δίχρωμο με ανακλαστικές λεπτομέρειες, το παντελόνι διαθέτει 2 τσέπες με φερμουάρ μπροστά, 1 τσέπη με velcro στον δεξί μηρό και 1 τσέπη με φερμουάρ & μία ανοιχτή στον αριστερό μηρό. Περιλαμβάνει 1 πίσω τσέπη για το μέτρο, 1 πίσω τσέπη με φερμουάρ, ελαστική μέση και μεγάλα θηλύκια για τη ζώνη. Ιδανικό για χρήση σε εργοτάξια ή σε επαγγελματικούς χώρους όπου η αναγνώριση και η λειτουργικότητα είναι πρωταρχικής σημασίας.
Σύνθεση: 250g/m², 65% Πολυέστερ - 33% Βαμβάκι - 2% Ελαστάν

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε κατασκευές και βιομηχανίες, προσφέροντας μέγιστη άνεση και ασφάλεια κατά την εργασία.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέσιμες εκτυπώσεις λογοτύπων ή μηνυμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

Διαθεσιμότητα: Το παντελόνι είναι διαθέσιμο σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς, ιδανικούς για κάθε επαγγελματική εμφάνιση.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: