Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Παντελόνα Σεφ από 65% πολυέστερ και 35% βαμβάκι με ελαστική μέση και πίσω τσέπη. Ιδανική για επαγγελματίες, διαθέτει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: PR552

PR552
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ / PREMIER
Παντελόνα Σεφ με λάστιχο

Περιγραφή: Ελαστική μέση με κλείσιμο φερμουάρ και πίσω τσέπη για αυξημένη λειτουργικότητα.

Σύνθεση: 65% Πολυέστερ - 35% Βαμβάκι Twill, 195g/m²

Η παντελόνα αυτή είναι ιδανική για επαγγελματική ένδυση σε χώρους εστίασης, προσφέροντας άνεση και στυλ κατά τη διάρκεια της εργασίας.
Διατίθεται σε χρώματα Navy-White, Black-White και Navy-White, διευκολύνοντας την προσαρμογή στο επαγγελματικό περιβάλλον σας.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Αυτή η παντελόνα μπορεί να προσαρμοστεί με εκτυπώσεις λογοτύπου, διευκολύνοντας την δημιουργία μιας ενιαίας εικόνας για την ομάδα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: