Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Μακρυμάνικο σακάκι σεφ PR901 από 65% πολυέστερ και 35% βαμβάκι, με κουμπιά και τσέπη για στυλό. Ιδανικό για επαγγελματίες, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: PR901 Essential

PR901 Essential
Διάφορα / PREMIER
Σακάκι σεφ μακρυμάνικο με κουμπιά

Περιγραφή: Το PR901 είναι ένα κομψό μακρυμάνικο σακάκι σεφ, ιδανικό για επαγγελματίες του χώρου εστίασης. Διαθέτει κλείσιμο με 5 κουμπιά ρητίνης υψηλής ποιότητας και μεγάλη ανθεκτικότητα, καθώς και διπλή τσέπη για στυλό στο αριστερό μανίκι, προσφέροντας πρακτικότητα και στυλ. Ο γιακάς τύπου μάο ενισχύει την επαγγελματική του εμφάνιση.
Σύνθεση: Φτιαγμένο από 65% Πολυέστερ και 35% Βαμβάκι, 170g/m², παρέχει άνεση και ανθεκτικότητα κατά τη διάρκεια της δουλειάς.
Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για σεφ και εργαζόμενους σε εστιατόρια, catering ή άλλους επαγγελματικούς χώρους εστίασης.
Διαθεσιμότητα: Διατίθεται σε διάφορα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων του μαύρου και του άσπρου, για να καλύψει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.
Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, προσδίδοντας μια προσωπική επαφή στην επαγγελματική ένδυση.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε, εξασφαλίζοντας ότι το σακάκι PR901 θα καλύψει τις επαγγελματικές σας ανάγκες στο μέγιστο.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: