Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Ανδρικό stretch παντελόνι Gaspard 03180 σε ίσια γραμμή, με 5 τσέπες και κομψές μεταλλικές λεπτομέρειες. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: Gaspard Men Denim - 03180

Gaspard Men Denim - 03180
Παντελόνια / Neoblu
Ανδρικό stretch παντελόνι σε ίσια γραμμή

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Το Gaspard Men Denim 03180 διαθέτει κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί, θηλύκια για τη ζώνη και πεντάτσεπο σχέδιο με 2 μπροστινές τσέπες και μια μικρή τσέπη «εισιτηρίου». Οι ματ μεταλλικές λεπτομέρειες προσθέτουν μία κομψή νότα στην εμφάνιση. Διατίθεται και σε μαύρο twill, προσφέροντας ποικιλία στις επιλογές.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε γραφεία, καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους που απαιτούν κομψότητα και άνεση. Το παντελόνι αυτό μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πουκάμισα ή μπλούζες για μια ολοκληρωμένη επαγγελματική εμφάνιση.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένο από 93% βαμβάκι, 5% elastomultiester και 2% ελαστάν, προσφέρει εξαιρετική άνεση και ελευθερία κινήσεων καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το stretch υλικό επιτρέπει την άνετη εφαρμογή χωρίς περιορισμούς.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπων ή μηνυμάτων του πελάτη, καθιστώντας το ιδανικό για εταιρικές παραγγελίες και εξατομικευμένες εκτυπώσεις.




Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: