Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες, ιδανικά για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Τα παντελόνια και οι βερμούδες μας προσφέρουν άνεση και ανθεκτικότητα, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και χρώματα, τα ρούχα μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Γυναικείο παντελόνι Chino με ελαστική μέση, ιταλικές τσέπες και ανθεκτικό υλικό. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Παντελόνια / Βερμούδες
Κωδικός: Gustave Women - 03179

Gustave Women - 03179
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ / NEOBLU
Γυναικείο Παντελόνι Chino με ελαστική μέση

Περιγραφή: Κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί - Θηλύκια για τη ζώνη - Ελαστική μέση - 2 μπροστινές ιταλικές τσέπες - 2 πίσω κρυφές τσέπες με κουμπιά

Σύνθεση: Twill 335g/m² - 98% Βαμβάκι - 2% Ελαστάν

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια ή γραφεία. Συναρπαστική επιλογή για επίσημες ή καθημερινές εμφανίσεις.

Υλικό και Άνεση: Το άνετο και ανθεκτικό υλικό του προσφέρει ελευθερία κινήσεων και άριστη εφαρμογή. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέσιμη δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπων ή μηνυμάτων του πελάτη, προσαρμόζοντας την επαγγελματική ένδυση σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Διαθεσιμότητα Χρωμάτων: Διαθέσιμο σε ποικιλία χρωμάτων για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικά παντελόνια και βερμούδες υψηλής ποιότητας, ιδανικά για χρήση σε διάφορα επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Οι βερμούδες και τα παντελόνια μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, και μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και ραφτά λογότυπα.

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας και δώστε στην ομάδα σας επαγγελματική εμφάνιση με παντελόνια και βερμούδες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: