Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές πετσέτες, ιδανικές για κάθε χρήση και κλάδο.

Οι πετσέτες μας προσφέρονται με ραμμένα λογότυπα, διασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και επαγγελματική εμφάνιση που θα ξεχωρίσει.

Διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, οι πετσέτες μας είναι η ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν ποιοτικά προϊόντα με ραμμένη ταυτότητα.

Μικρή πετσέτα 30x50εκ από 90% πολυέστερ μικροφίμπρα, ιδανική για σπα και γυμναστήρια. Δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου για επαγγελματική χρήση.

Επαγγελματική Ένδυση - Πετσέτες
Κωδικός: Atoll 30 - 01208

Atoll 30 - 01208
ΠΕΤΣΕΤΕΣ / SOLS
Πετσέτα μικρή

Περιγραφή: Αυτή η μικρή πετσέτα διαθέτει εξώγαζο φινίρισμα και ελαστική ραμμένη φάσα στο ίδιο χρώμα για εύκολη αποθήκευση και διπλώσιμο. Στεγνώνει γρήγορα και έχει ιδανικές διαστάσεις 30x50εκ.
Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Κατασκευασμένη από 90% Πολυέστερ μικροφίμπρα και 10% Νάιλον, αυτή η πετσέτα προσφέρει εξαιρετική άνεση και ανθεκτικότητα (190g/m²). Είναι σχεδιασμένη για επαγγελματική χρήση, με χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική για χώρους εστίασης, σπα ή γυμναστήρια, όπου απαιτείται γρήγορη απορρόφηση και χρήση.
Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για οι επαγγελματίες στον τομέα της ομορφιάς και ευεξίας, όπως σπα και κομμωτήρια, αφού προσφέρει άμεση και λειτουργική χρήση.
Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, καθιστώντας την πετσέτα κατάλληλη για εταιρικές εκδηλώσεις ή αναγνωρίσιμες υπηρεσίες.
Διαθεσιμότητα σε Χρώματα: Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, δίνοντας την δυνατότητα επιλογής για κάθε επαγγελματική ανάγκη.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικές πετσέτες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, σπα και γυμναστήρια.

Οι πετσέτες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω μεθόδων όπως ραφτό λογότυπο, εξασφαλίζοντας την επαγγελματική σας ταυτότητα σε κάθε λεπτομέρεια.

Επιλέξτε πετσέτες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να προσφέρετε άνεση και ποιότητα στους πελάτες σας, ενώ προβάλετε την επωνυμία σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: