Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές πετσέτες, ιδανικές για κάθε χρήση και κλάδο.

Οι πετσέτες μας προσφέρονται με ραμμένα λογότυπα, διασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και επαγγελματική εμφάνιση που θα ξεχωρίσει.

Διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, οι πετσέτες μας είναι η ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν ποιοτικά προϊόντα με ραμμένη ταυτότητα.

Πετσέτα Atoll 70 από πολυέστερ μικροφίμπρα, 70x120εκ. με γρήγορο στέγνωμα. Ιδανική για επαγγελματική χρήση, διαθέσιμη με εκτύπωση λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Πετσέτες
Κωδικός: Atoll 70 - 01210

Atoll 70 - 01210
ΠΕΤΣΕΤΕΣ / SOLS
Πετσέτα μεγάλη

Περιγραφή:
Η πετσέτα Atoll 70 διαθέτει εξώγαζο φινίρισμα και ελαστική ραμμένη φάσα, διευκολρύνοντας το δίπλωμά της. Το σχέδιο στεγνώνει γρήγορα, διασφαλίζοντας την άμεση χρήση της και την απαλή αίσθηση. Διαστάσεις: 70x120εκ.

Σύνθεση:
90% Πολυέστερ μικροφίμπρα - 10% Νάιλον, 190g/m²

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανική για χώρους εστίασης, γυμναστήρια ή spa, η πετσέτα αυτή προσφέρει την κατάλληλη επαγγελματική εμφάνιση σε κάθε λειτουργία.

Υλικό και Άνεση:
Φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας πολυέστερ μικροφίμπρα, παρέχει απαλή υφή και διαρκή ανθεκτικότητα, ιδανική για καθημερινή χρήση στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέσιμη για εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, προσφέροντας προσωπική πινελιά στην επαγγελματική σας ένδυση.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικές πετσέτες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, σπα και γυμναστήρια.

Οι πετσέτες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω μεθόδων όπως ραφτό λογότυπο, εξασφαλίζοντας την επαγγελματική σας ταυτότητα σε κάθε λεπτομέρεια.

Επιλέξτε πετσέτες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να προσφέρετε άνεση και ποιότητα στους πελάτες σας, ενώ προβάλετε την επωνυμία σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: