Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές πετσέτες, ιδανικές για κάθε χρήση και κλάδο.

Οι πετσέτες μας προσφέρονται με ραμμένα λογότυπα, διασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και επαγγελματική εμφάνιση που θα ξεχωρίσει.

Διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, οι πετσέτες μας είναι η ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν ποιοτικά προϊόντα με ραμμένη ταυτότητα.

Πετσέτα μπάνιου Bayside 70 από 100% βαμβάκι, 70x140εκ. Έχει λωρίδα εξατομίκευσης και θηλύκι. Ιδανική για σπα και ξενοδοχεία, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Πετσέτες
Κωδικός: Bayside 70 - 89008

Bayside 70 - 89008
ΠΕΤΣΕΤΕΣ / SOLS
Πετσέτα μπάνιου μεγάλη

Περιγραφή: Η πετσέτα μπάνιου Bayside 70 διαθέτει λεία λωρίδα ύψους 8εκ. για εξατομίκευση και θηλύκι για κρέμασμα. Διαστάσεις: 70x140εκ.

Σύνθεση: 100% Βαμβάκι, 500g/m²

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανική για χρήση σε χώρους εστίασης, σπα και ξενοδοχεία, προσφέροντας άνεση και στυλ στους πελάτες σας.

Υλικό και Άνεση: Κατασκευασμένη από 100% βαμβάκι, εξασφαλίζει απαλή και άνετη αίσθηση κατά τη χρήση, ενώ η ανθεκτικότητα του υλικού την καθιστά κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Υπάρχει δυνατότητα εκτυπώσεων με λογότυπα ή μηνύματα του πελάτη στη λωρίδα εξατομίκευσης της πετσέτας.

Διαθεσιμότητα σε Χρώματα: Διατίθεται σε πολλές επιλογές χρωμάτων, προσφέροντας την δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικές πετσέτες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, σπα και γυμναστήρια.

Οι πετσέτες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω μεθόδων όπως ραφτό λογότυπο, εξασφαλίζοντας την επαγγελματική σας ταυτότητα σε κάθε λεπτομέρεια.

Επιλέξτε πετσέτες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να προσφέρετε άνεση και ποιότητα στους πελάτες σας, ενώ προβάλετε την επωνυμία σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: