Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές πετσέτες, ιδανικές για κάθε χρήση και κλάδο.

Οι πετσέτες μας προσφέρονται με ραμμένα λογότυπα, διασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και επαγγελματική εμφάνιση που θα ξεχωρίσει.

Διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, οι πετσέτες μας είναι η ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που αναζητούν ποιοτικά προϊόντα με ραμμένη ταυτότητα.

Πετσέτα χεριών Peninsula 50 από 100% βαμβάκι, ανθεκτική και απορροφητική. Ιδανική για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου. Διαστάσεις 50x100 εκ.

Επαγγελματική Ένδυση - Πετσέτες
Κωδικός: Peninsula 50 - 03095

Peninsula 50 - 03095
ΠΕΤΣΕΤΕΣ / SOLS
Πετσέτα χεριών

Περιγραφή:
Η πετσέτα χεριών Peninsula 50 διαθέτει απαλή υφή από 100% βαμβάκι με πλέξη 2 νημάτων, προσφέροντας εξαιρετική απορροφητικότητα. Διαθέτει λεία λωρίδα 6 cm για αναγραφή προσωπικών στοιχείων και θηλύκι για εύκολο κρέμασμα. Οι διαστάσεις της είναι 50 x 100 εκ.

Σύνθεση:
100% Βαμβάκι, 550g/m²

Εφαρμογή ως επαγγελματική ένδυση:
Ιδανική για χώρους εστίασης και υπηρεσίες καθαρισμού, αυτή η πετσέτα είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση, εξασφαλίζοντας μια επαγγελματική εμφάνιση και άνεση.

Υλικό και Άνεση:
Το γαλόσουρο french terry παρέχει ανθεκτικότητα και μαλακή αίσθηση, κάνοντάς την άνετη ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Η πετσέτα μπορεί να προσαρμοστεί με εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνύματος, προσφέροντας την τέλεια λύση για επαγγελματική χρήση.

Διαθεσιμότητα:
Διατίθεται σε διάφορα χρώματα για να καλύψει τις ανάγκες σας.


Η Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρει επαγγελματικές πετσέτες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, σπα και γυμναστήρια.

Οι πετσέτες μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω μεθόδων όπως ραφτό λογότυπο, εξασφαλίζοντας την επαγγελματική σας ταυτότητα σε κάθε λεπτομέρεια.

Επιλέξτε πετσέτες από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να προσφέρετε άνεση και ποιότητα στους πελάτες σας, ενώ προβάλετε την επωνυμία σας.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: