Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές ποδιές, σχεδιασμένες για χρήση σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον όπως καφετέριες, εστιατόρια, κομμωτήρια και καταστήματα λιανικής.

Οι ποδιές μας προσφέρουν ανθεκτικότητα και άνεση, εξασφαλίζοντας την προστασία και την επαγγελματική εμφάνιση του προσωπικού σας.

Κάθε ποδιά μπορεί να προσαρμοστεί με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραψίματος, δίνοντας τη δυνατότητα να αναδείξετε την ταυτότητα της επιχείρησής σας με στυλ.

Ολόσωμη ποδιά έως το γόνατο με ρυθμιζόμενο λαιμό και τσέπη για μέγιστη λειτουργικότητα. Ιδανική για επαγγελματική χρήση, διαθέσιμη με εκτυπώσεις λογοτύπων.

Επαγγελματική Ένδυση - Ποδιές
Κωδικός: PR123 Espresso

PR123 Espresso
ΠΟΔΙΕΣ / PREMIER
Ποδιά Ολόσωμη με τσέπη

Περιγραφή:
Ολόσωμη μακριά ποδιά έως το γόνατο, ιδανική για επαγγελματική χρήση. Διαθέτει λαιμόκοψη και πάνω μέρος από δερματίνη, με ρυθμιζόμενο λαιμό μέσω κουμπιών. Η πρακτική τσέπη (25x16,5εκ.) έχει πιέτα και δύο χωρίσματα για μέγιστη λειτουργικότητα. Διαστάσεις: 81 x 70εκ.

Σύνθεση:
65% Πολυέστερ - 35% Βαμβάκι Twill, 195g/m²

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανική για εργαζόμενους σε χώρους εστίασης ή μαγειρικής, προσφέροντας επαγγελματική εικόνα και άνεση κατά την εργασία. Συνδυάζεται εύκολα με άλλα αξεσουάρ, όπως καπέλα και τσάντες.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέσιμη με δυνατότητα εκτυπώσεων λογοτύπων ή μηνυμάτων για να προσαρμόσετε την επαγγελματική σας παρουσία.

Διαθεσιμότητα:
Έρχεται σε διάφορα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του μαύρου, μπλε και καφέ για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο στυλ σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε.


Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικές ποδιές υψηλής ποιότητας, ιδανικές για σεφ, baristas και επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης.

Οι ποδιές μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής λογότυπου, προσφέροντας επαγγελματική εμφάνιση και πρακτικότητα.

Προσαρμόστε τις επαγγελματικές ποδιές σας με την Όραση - Γραφικές Τέχνες και αναδείξτε την εταιρική σας ταυτότητα.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: