Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές ποδιές, σχεδιασμένες για χρήση σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον όπως καφετέριες, εστιατόρια, κομμωτήρια και καταστήματα λιανικής.

Οι ποδιές μας προσφέρουν ανθεκτικότητα και άνεση, εξασφαλίζοντας την προστασία και την επαγγελματική εμφάνιση του προσωπικού σας.

Κάθε ποδιά μπορεί να προσαρμοστεί με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραψίματος, δίνοντας τη δυνατότητα να αναδείξετε την ταυτότητα της επιχείρησής σας με στυλ.

Ολόσωμη ποδιά από 100% βαριά βαμβακερή canvas, ιδανική για επαγγελματίες στην εστίαση. Δυνατότητα εκτύπωσης λογότυπου για προσαρμοσμένη εμφάνιση.

Επαγγελματική Ένδυση - Ποδιές
Κωδικός: PR130 Calibre

PR130 Calibre
ΠΟΔΙΕΣ / PREMIER
Ποδιά Ολόσωμη

Περιγραφή: Ολόσωμη, μακριά ποδιά έως το γόνατο, ιδανική για επαγγελματική χρήση. Χωρίς τσέπες, δέσιμο μπροστά με υφασμάτινο λουρί-κόμπο σε μεγάλη μεταλλική οπή, προσφέροντας ευκολία στην εφαρμογή. Διαστάσεις: 86 x 72εκ.

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Κατασκευασμένη από 100% Βαρύ Βαμβάκι Canvas, 320g/m², προσφέρει ανθεκτικότητα και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας. Ιδανική για επαγγελματίες στον τομέα της εστίασης και της φιλοξενίας, οι οποίοι απαιτούν μια σοβαρή και λειτουργική εμφάνιση.

Η εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για εργαζόμενους σε χώρους εστίασης και κουζίνες, παρέχοντας προστασία και στυλ ταυτόχρονα.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Έχετε τη δυνατότητα για εκτυπώσεις λογοτύπου ή μηνυμάτων πελατών, ώστε να δώσετε τη δική σας ταυτότητα στην επαγγελματική σας ενδυμασία.

Διαθεσιμότητα σε Χρώματα: Διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις όπως μαύρο, μπορντό και σκούρο γκρι, για να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα.





Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικές ποδιές υψηλής ποιότητας, ιδανικές για σεφ, baristas και επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης.

Οι ποδιές μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής λογότυπου, προσφέροντας επαγγελματική εμφάνιση και πρακτικότητα.

Προσαρμόστε τις επαγγελματικές ποδιές σας με την Όραση - Γραφικές Τέχνες και αναδείξτε την εταιρική σας ταυτότητα.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: