Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε τη συλλογή μας από επαγγελματικές ποδιές, σχεδιασμένες για χρήση σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον όπως καφετέριες, εστιατόρια, κομμωτήρια και καταστήματα λιανικής.

Οι ποδιές μας προσφέρουν ανθεκτικότητα και άνεση, εξασφαλίζοντας την προστασία και την επαγγελματική εμφάνιση του προσωπικού σας.

Κάθε ποδιά μπορεί να προσαρμοστεί με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραψίματος, δίνοντας τη δυνατότητα να αναδείξετε την ταυτότητα της επιχείρησής σας με στυλ.

Ποδιά μέσης από 100% βαheavy βαμβάκι με τσέπη για τάμπλετ και φερμουάρ. Ιδανική για επαγγελματίες, με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Ποδιές
Κωδικός: PR138 Metro

PR138 Metro
ΠΟΔΙΕΣ / PREMIER
Ποδιά Μέσης Μικρή

Περιγραφή: Τσέπη για το τάμπλετ (18.5 x 20εκ.) και τσέπη με φερμουάρ ΥΚΚ (16 x 16cm). Το κλείσιμο γίνεται με μεταλλικό γαντζάκι γύρω από τη μέση, ενώ διαθέτει λουρί σύσφιξης με αγκράφα και στρογγυλεμένες γωνίες.
Διαστάσεις: 31 x 32εκ.

Σύνθεση: 100% Βαρύ Βαμβάκι, 70% Βαμβάκι - 30% Πολυέστερ Twill, 320g/m²

Ιδανικό για εργαζόμενους σε χώρους εστίασης και μαγειρικής. Αυτή η επαγγελματική ένδυση προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα κατά τη διάρκεια της δουλειάς.
Διατίθεται σε διάφορα χρώματα, για να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.
Δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, προσαρμόζοντας την ποδιά στις απαιτήσεις της επαγγελματικής σας εικόνας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε.



Στην Όραση - Γραφικές Τέχνες προσφέρουμε επαγγελματικές ποδιές υψηλής ποιότητας, ιδανικές για σεφ, baristas και επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης.

Οι ποδιές μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας μέσω εκτύπωσης ή ραφής λογότυπου, προσφέροντας επαγγελματική εμφάνιση και πρακτικότητα.

Προσαρμόστε τις επαγγελματικές ποδιές σας με την Όραση - Γραφικές Τέχνες και αναδείξτε την εταιρική σας ταυτότητα.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: