Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την άνεση που προσφέρουν οι μπλούζες Polo μας, ιδανικές για επαγγελματική και καθημερινή χρήση.

Οι μπλούζες Polo είναι ιδανικές για όσους θέλουν να συνδυάσουν στυλ και πρακτικότητα, προσφέροντας επαγγελματική εμφάνιση σε κάθε περίσταση.

Διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι μπλούζες Polo μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Γυναικείο οργανικό T-shirt από 100% βαμβάκι, με κοντά μανίκια και στρογγυλή λαιμόκοψη. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες-Polo
Κωδικός: Milo Women - 02077

Milo Women - 02077
POLO-SHIRTS / SOLS
Γυναικείο οργανικό T-shirt

Περιγραφή: Κοντά μανίκια, πλαϊνές ραφές, στρογγυλή λαιμόκοψη με ριπ και φακαρόλα στο λαιμό. Ιδανικό για να προσφέρει άνεση και στυλ, με την επεξεργασία ενζύμων που το καθιστά ακόμα πιο μαλακό.

Σύνθεση: Jersey 155g/m² - 100% Οργανικό Βαμβάκι με επεξεργασία ενζύμου. Για τα χρώματα: Charcoal melange (60% βαμβάκι/40% ανακυκλ. πολυέστερ), Grey melange (85% βαμβάκι/15% βισκόζη), Heather sky (60% βαμβάκι/40% ανακυκλ. πολυέστερ), και Heather Denim (60% βαμβάκι/40% ανακυκλ. πολυέστερ).

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για επαγγελματίες που θέλουν να συνδυάσουν άνεση και κομψότητα στον χώρο εργασίας τους, όπως υπαλλήλους γραφείου ή εργαζόμενους στον τομέα της φιλοξενίας.

Υλικό και Άνεση: Το οργανικό βαμβάκι προσφέρει αίσθηση απαλότητας και χαμηλής αναφοράς στον περιβαλλοντικό αντίκτυπο, καθιστώντας το κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέτει δυνατότητα εκτυπώσεων με λογότυπα ή μηνύματα του πελάτη, ιδανικό για την προώθηση της εταιρικής σας ταυτότητας.


Ανακαλύψτε την ευρεία συλλογή μας από polo shirts υψηλής ποιότητας, ιδανικά για επαγγελματική χρήση και προωθητικές ενέργειες.

Τα polo μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα.

Επιλέξτε polo shirts από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να προβάλετε την εταιρική σας ταυτότητα με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: