Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την άνεση που προσφέρουν οι μπλούζες Polo μας, ιδανικές για επαγγελματική και καθημερινή χρήση.

Οι μπλούζες Polo είναι ιδανικές για όσους θέλουν να συνδυάσουν στυλ και πρακτικότητα, προσφέροντας επαγγελματική εμφάνιση σε κάθε περίσταση.

Διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι μπλούζες Polo μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Γυναικείο πόλο πικέ από 100% βαμβάκι, με κοντά μανίκια και 4 κουμπιά. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση, διαθέτει επιλογές εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες-Polo
Κωδικός: Passion - 11338

Passion - 11338
POLO-SHIRTS / SOLS
Γυναικείο πόλο πικέ

Περιγραφή: Κοντά μανίκια και εφαρμοστή γραμμή για στυλ που τονίζει τη γυναικεία σιλουέτα. Διαθέτει πλαϊνές ραφές και πατιλέτα με 4 κουμπιά στον ίδιο τόνο, καθώς και επιπλέον κουμπί στην εσωτερική ραφή. Το ελαστικό ριπ στο γιακά και τα μανίκια προσφέρει άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Σύνθεση: Πικέ 170g/m² - 100% Βαμβάκι Ringspun πενιέ || Grey melange: 85% βαμβάκι/15% βισκόζη

Ιδανικό για επαγγελματική ένδυση σε γραφεία, εκδηλώσεις ή σε χώρους εργασίας που απαιτούν κομψή και ταυτόχρονα άνετη εμφάνιση. Τέλειο για ομάδα εργαζομένων ή για προγράμματα εκπαίδευσης.
Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, επιτρέποντάς σας να βρείτε το ιδανικό για την επιχείρησή σας.
Η επαγγελματική ένδυση προσφέρει επιλογές προσαρμογής μέσω εκτυπώσεων λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, δίνοντας την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια μοναδική εικόνα για την ομάδα σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε μαζί αυτό που θέλετε.


Ανακαλύψτε την ευρεία συλλογή μας από polo shirts υψηλής ποιότητας, ιδανικά για επαγγελματική χρήση και προωθητικές ενέργειες.

Τα polo μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα.

Επιλέξτε polo shirts από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να προβάλετε την εταιρική σας ταυτότητα με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: