Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την άνεση που προσφέρουν οι μπλούζες Polo μας, ιδανικές για επαγγελματική και καθημερινή χρήση.

Οι μπλούζες Polo είναι ιδανικές για όσους θέλουν να συνδυάσουν στυλ και πρακτικότητα, προσφέροντας επαγγελματική εμφάνιση σε κάθε περίσταση.

Διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι μπλούζες Polo μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Πολυτελές παιδικό πόλο πικέ από 100% βαμβάκι, με κοντά μανίκια και πατιλέτα 2 κουμπιών. Ιδανικό για σχολικές εκδηλώσεις με δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες-Polo
Κωδικός: Perfect Kids - 02948

Perfect Kids - 02948
POLO-SHIRTS / SOLS
Παιδικό πόλο πικέ

Σχέδιο και Χαρακτηριστικά: Κοντά μανίκια με πλαϊνές ραφές και πατιλέτα με 2 κουμπιά στον ίδιο τόνο, προσφέρουν μια κομψή εμφάνιση. Το ελαστικό ριπ στο γιακά και τα μανίκια διασφαλίζει άψογη εφαρμογή, ενώ η φακαρόλα στο λαιμό προσθέτει στυλ. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, όπως light blue, navy, και white.

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση: Ιδανικό για σχολικές εκδηλώσεις, αθλητικές δραστηριότητες ή ακόμα και για casual επαγγελματικά περιβάλλοντα, το παιδικό πόλο πικέ προσφέρει στυλ και άνεση σε κάθε μικρό εξερευνητή.

Υλικό και Άνεση: Φτιαγμένο από πικέ 180g/m², 100% βαμβάκι Ringspun πενιέ για απαλή αίσθηση, ή 85% βαμβάκι/15% βισκόζη για το grey melange, διασφαλίζει τη μέγιστη άνεση και ανθεκτικότητα στην καθημερινή χρήση.

Δυνατότητα Προσαρμογής: Διαθέτει δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, καθιστώντας το ιδανικό για εταιρικές εκδηλώσεις ή σχολικά προγράμματα.


Ανακαλύψτε την ευρεία συλλογή μας από polo shirts υψηλής ποιότητας, ιδανικά για επαγγελματική χρήση και προωθητικές ενέργειες.

Τα polo μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα.

Επιλέξτε polo shirts από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να προβάλετε την εταιρική σας ταυτότητα με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: