Ψηφιακό τυπογραφείο
Εκτύπωση Εντύπων Ψηφιακες - offset εκτυπωσεις, διαφημιστικα Φυλλαδια

Ανακαλύψτε την κομψότητα και την άνεση που προσφέρουν οι μπλούζες Polo μας, ιδανικές για επαγγελματική και καθημερινή χρήση.

Οι μπλούζες Polo είναι ιδανικές για όσους θέλουν να συνδυάσουν στυλ και πρακτικότητα, προσφέροντας επαγγελματική εμφάνιση σε κάθε περίσταση.

Διαθέσιμες σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, οι μπλούζες Polo μας μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας μεθόδους εκτύπωσης όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG και βινύλιο.

Ανακαλύψτε το ανδρικό πόλο πικέ 200g/m², ιδανικό για επαγγελματική χρήση με κοντά μανίκια και ενισχυμένες ραφές. Δυνατότητα εκτύπωσης λογοτύπου.

Επαγγελματική Ένδυση - Μπλούζες-Polo
Κωδικός: Prime Men - 00571

Prime Men - 00571
POLO-SHIRTS / SOLS
Ανδρικό πόλο πικέ

Περιγραφή:
Κοντά μανίκια με πλαϊνές ραφές και πατιλέτα με 3 κουμπιά στον ίδιο τόνο. Περιλαμβάνει επιπλέον κουμπί στην εσωτερική ραφή, ενισχυμένες ραφές στους ώμους και ριπ 1 x 1 στο γιακά και τα μανίκια. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση με στυλ.

Σύνθεση:
Πικέ 200g/m² - 65% Πολυέστερ - 35% Βαμβάκι Ringspun

Εφαρμογή ως Επαγγελματική Ένδυση:
Ιδανικό για εργασίες σε περιβάλλοντα γραφείου ή για επιχειρηματικές εκδηλώσεις, προσφέρει μια κομψή και επαγγελματική εμφάνιση στους εργαζόμενους.

Υλικό και Άνεση:
Αναπτύχθηκε από ανθεκτικό υλικό που εξασφαλίζει άνεση και μακροχρόνια χρήση. Η ανάλαφρη σύνθεση προσφέρει ευχάριστη αίσθηση ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Δυνατότητα Προσαρμογής:
Διαθέτει δυνατότητα εκτυπώσεων λογοτύπου ή μηνύματος του πελάτη, ιδανική για εταιρικές παραγγελίες.

Διαθεσιμότητα σε χρώματα:
Δείτε τις διαθέσιμες επιλογές χρωμάτων από τις φωτογραφίες και επιλέξτε την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σας.


Ανακαλύψτε την ευρεία συλλογή μας από polo shirts υψηλής ποιότητας, ιδανικά για επαγγελματική χρήση και προωθητικές ενέργειες.

Τα polo μας προσφέρουν άνεση, ανθεκτικότητα και στυλ, ενώ μπορούν να προσαρμοστούν με το λογότυπο της επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως μεταξοτυπία, DTF, DTG, και ραφτά λογότυπα.

Επιλέξτε polo shirts από την Όραση - Γραφικές Τέχνες για να προβάλετε την εταιρική σας ταυτότητα με στυλ και επαγγελματισμό.

x

Μείνετε πάντα ενημερωμένοι για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας!
Επωφεληθείτε από τα ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ στο mail σας!

Συμπληρώστε το e-mail σας εδώ: